Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Warszawa1 SzaraNagaJama
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Korff rent richting de bal. Borodycz met een sublieme pass. Fyda probeert de bal met de borst te controleren. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - SzaraNagaJama 1:0

5e minuut.
Cerber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz passt de bal met de wreef. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - SzaraNagaJama 2:0

15e minuut.
Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz probeert naar een medespeler te passen. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Biniaś verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biniaś met een sublieme pass. Fyda rent richting de bal. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Łakomski met een sublieme pass. Broniarek rent richting de bal. Broniarek probeert naar een medespeler te passen. Reszka is nu in balbezit. Reszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - SzaraNagaJama 2:1

34e minuut.
Broniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mączewski rent richting de bal. Broniarek met een sublieme pass. Reszka rent richting de bal. Reszka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 49%, SzaraNagaJama 51%.
Legia Warszawa1 - SzaraNagaJama 2:1

51e minuut.
Sokół probeert de bal aan de voet te houden. Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cetnarski. Cetnarski krijgt een gele kaart. Reszka raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerber komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rozdrażewski met een snelle inworp. Kełkowiecki controleert de bal met de borst. Mączewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mączewski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Fredyk geeft een hoge lob. Sierkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kolęda de bal. Fyda rent richting de bal. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cetnarski rent richting de bal. Cetnarski geeft de bal voor. Fredyk rent richting de bal. Borodycz verovert de bal door een tackle van achteren. Borodycz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kucz passt de bal zonder na te denken. Mączewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Broniarek de bal. Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 46%, SzaraNagaJama 54%.
Legia Warszawa1 - SzaraNagaJama 2:1