Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 Masne_laće
def Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 19.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Feddeler kopt de bal weg. Kulewski kan de bal niet met de borst controleren. Szczęch onderschept slim de pass. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn schiet op doel. Ściuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Masne_laće 1:0

10e minuut.
Arryn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tiško komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Kulewski rent richting de bal. Kulewski passt de bal in één keer door. de Quintana Dalmau heeft problemen om de bal te vangen. de Quintana Dalmau draait met de bal, schiet en ... Gołaś probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Masne_laće 2:0

15e minuut.
Perrini is nu in balbezit. Perrini passt de bal in één keer door. Max met een sublieme pass. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Chałbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feddeler rent richting de bal. Feddeler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Tiško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler probeert naar een medespeler te passen. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Feddeler passt de bal in één keer door. Szczęch is nu in balbezit. Tiško onderschept slim de pass. Tiško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Feddeler speelt de bal door. Tiško rent richting de bal. Max probeert naar een medespeler te passen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Butrym geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perrini met een snelle inworp. Tiško rent richting de bal. Tiško geeft de bal voor. Ściuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Feddeler geeft een lange en hoge pass. Ściuk speelt de bal door. Feddeler speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De Gradi geeft de bal voor. Tiško rent richting de bal. Tiško geeft de bal voor. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Waniek rent richting de bal. Waniek passt de bal in één keer door. de Quintana Dalmau speelt de bal door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Masne_laće 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 27%, Masne_laće 73%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Masne_laće 3:0

47e minuut.
Kulewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pannach komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tomcsik met een sublieme pass. Max rent richting de bal. Max passt de bal met de wreef. Tiško heeft problemen om de bal te vangen. Tiško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Feddeler met een sublieme pass. Perrini probeert naar een medespeler te passen. Tiško rent richting de bal. Tiško schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Perrini is nu in balbezit. Feddeler is nu in balbezit. Feddeler probeert naar een medespeler te passen. Tiško rent richting de bal. Tiško draait met de bal, schiet en ... Ściuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
de Quintana Dalmau is nu in balbezit. Pannach rent richting de bal. Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško haalt uit met een fantastische trap. Gołaś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Masne_laće 4:0

69e minuut.
Feddeler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Max de bal. Max passt de bal met de wreef. Pannach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannach schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Masne_laće 5:0

77e minuut.
Tiško schiet op doel. Minorczyk probeert de bal aan de voet te houden. Max probeert naar een medespeler te passen. Pannach heeft problemen om de bal te vangen. Pannach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Masne_laće 6:0

90e minuut.
Tiško rent richting de bal. Max is nu in balbezit. Max passt de bal zonder na te denken. Tiško is nu in balbezit. Tiško haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Masne_laće 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 19%, Masne_laće 81%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Masne_laće 7:0