Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masne_laće T.S DreamTeam-StarePierniki 2017
Normal Tactiek def
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
De Gradi geeft de bal voor. Kulewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołaś de bal. Tiško rent richting de bal. Tiško haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:1

3e minuut.
Daar is Radliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Butrym rent richting de bal. de Quintana Dalmau verovert de bal door een tackle van achteren. de Quintana Dalmau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Max passt de bal met de wreef. Tiško rent richting de bal. Tiško passt de bal zonder na te denken. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:2

23e minuut.
Max met een sublieme pass. Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Feddeler met een sublieme pass. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Minorczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Max zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiško kan de bal niet met de borst controleren. Tiško haalt uit met een fantastische trap. Ściuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Radliński met een sublieme pass. Cieślak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiško. Tiško krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pannach met een snelle inworp. Feddeler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ściuk trapt de bal weg van het doel. Max kopt de bal weg. Chałbiński is nu in balbezit. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Ściuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 71%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 29%.
Masne_laće - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:2

46e minuut.
Radliński probeert naar een medespeler te passen. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau probeert naar een medespeler te passen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Tomcsik kopt de bal weg. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Chałbiński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chałbiński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

48e minuut.
Ściuk trapt de bal weg. Feddeler kopt de bal weg. Butrym heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Ściuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:3

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślusarski met een snelle inworp. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau onderschept slim de pass. de Quintana Dalmau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau rent richting de bal. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Feddeler speelt de bal door. Max speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Tiško rent richting de bal. Tiško haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Monczka rent richting de bal. Monczka speelt de bal door. Max speelt de bal door. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4

71e minuut.
Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Ściuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski passt de bal in één keer door. Tiško is nu in balbezit. Tiško draait met de bal, schiet en ... Ściuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
de Quintana Dalmau is nu in balbezit. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau rent richting de bal. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Minorczyk passt de bal zonder na te denken. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau passt de bal met de wreef. Tiško is nu in balbezit. Tiško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 69%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 31%.
Masne_laće - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4