Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macina Fnatic
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Pauka passt de bal in één keer door. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski met een sublieme pass. Dobek heeft problemen om de bal te vangen. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sordyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski probeert naar een medespeler te passen. Dobek heeft problemen om de bal te vangen. Dobek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Szczutowski onderschept slim de pass. Gągoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Gągoł passt de bal in één keer door. Gorzeński rent richting de bal. Gorzeński geeft een lange en hoge pass. Giermkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - Fnatic 1:0

11e minuut.
Stegienka rent richting de bal. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski passt de bal in één keer door. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel. Giermkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorzeński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadłubowski geeft de bal voor. Dobek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - Fnatic 2:0

26e minuut.
Kęska geeft een lange en hoge pass. Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hennig de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giermkowski met een sublieme pass. Pyskaty kopt de bal weg. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sordyl verovert de bal door een tackle van achteren. Gągoł is nu in balbezit. Gągoł speelt de bal door. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Miodziek speelt de bal door. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski met een sublieme pass. Dobek rent richting de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ... Giermkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - Fnatic 3:0

39e minuut.
Jarocki probeert naar een medespeler te passen. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gągoł. Gągoł krijgt een gele kaart. Pyskaty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sordyl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kępka rent richting de bal. Anuszewski onderschept slim de pass. Anuszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Stegienka rent richting de bal. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski met een sublieme pass. Dobek rent richting de bal. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Kadłubowski rent richting de bal. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macina 26%, Fnatic 74%.
Macina - Fnatic 3:0

48e minuut.
Kupczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Ostroróg geeft de bal voor. Inworp. Piwo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pauka met een sublieme pass. Sordyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski begaat een overtreding. Kadłubowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Gorzeński verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzeński passt de bal in één keer door. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macina 56%, Fnatic 44%.
Macina - Fnatic 3:0