Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fnatic Macina
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 25.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki onderschept slim de pass. Jarocki met een sublieme pass. Anuszewski rent richting de bal. Anuszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Miodziek verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski passt de bal in één keer door. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - Macina 0:1

10e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kępka met de inworp. Gorzeński geeft de bal voor. Giermkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Hennig rent richting de bal. Kadłubowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski met een sublieme pass. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kępka geeft een hoge lob. Stegienka rent richting de bal. Kadłubowski onderschept slim de pass. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - Macina 0:2

21e minuut.
Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek speelt de bal door. Dobek heeft problemen om de bal te vangen. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorzeński zal de hoekschop nemen. Miodziek kopt de bal weg. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bulek verovert de bal door een tackle van achteren. Bulek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kadłubowski de bal. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - Macina 0:3

41e minuut.
Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski passt de bal met de wreef. Dobek rent richting de bal. Dobek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kolman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kęska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - Macina 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fnatic 72%, Macina 28%.
Fnatic - Macina 0:4

49e minuut.
Gągoł met een sublieme pass. Kadłubowski met een sublieme pass. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel. Giermkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Kępka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lesień komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gągoł verovert de bal door een tackle van achteren. Gągoł probeert naar een medespeler te passen. Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Gągoł bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anuszewski. Anuszewski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Jarocki rent richting de bal. Lesień rent richting de bal. Lesień geeft een hoge lob. Jarocki is nu in balbezit. Jarocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fnatic 65%, Macina 35%.
Fnatic - Macina 0:4