Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Warszawa1 Bombony
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Jabłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłonowski met een sublieme pass. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi schiet op doel. Cetnarski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Brożek verovert de bal door een tackle van achteren. Brożek passt de bal met de wreef. Żychliński met een sublieme pass. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki schiet op doel. Majowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nagi is nu in balbezit. Nagi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Majowicz met een harde bal richting middenveld. Kełkowiecki kopt de bal weg. Kuchar rent richting de bal. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - Bombony 1:0

8e minuut.
Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar probeert naar een medespeler te passen. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz geeft een hoge lob. Chodkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fyda is nu in balbezit. Chodkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fyda rent richting de bal. Fyda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - Bombony 2:0

18e minuut.
Nagi met een sublieme pass. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaś verovert de bal door een tackle van achteren. Nagi is nu in balbezit. Nagi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sokół kopt de bal weg. Klungelig pakt Brożek de bal. Fyda rent richting de bal. Fyda schiet op doel. Wilimowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Borodycz neemt de hoekschop. Daar is Pomprowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fyda is nu in balbezit. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Wilimowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Żychliński passt de bal in één keer door. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki probeert naar een medespeler te passen. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 39%, Bombony 61%.
Legia Warszawa1 - Bombony 2:0

57e minuut.
Wilimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz onderschept slim de pass. Kuchar begaat een overtreding. Kucz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kucz kan niet meer verder spelen. Łabudziński komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Borodycz met een snelle inworp. Łabudziński is nu in balbezit. Łabudziński haalt uit met een fantastische trap. Chodkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Chodkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Żychliński met de inworp. Biniaś rent richting de bal. Kotewecki onderschept slim de pass. Kotewecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brożek probeert naar een medespeler te passen. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki passt de bal in één keer door. Nagi is nu in balbezit. Nagi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Rymaszewski met een sublieme pass. Jabłonowski probeert naar een medespeler te passen. Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kotewecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Rymaszewski de bal. Borodycz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuchar. Borodycz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Borodycz kan niet meer verder spelen. Darlewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 48%, Bombony 52%.
Legia Warszawa1 - Bombony 2:0