Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masne_laće SzaraNagaJama
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Szczęch rent richting de bal. Szczęch geeft een hoge lob. Cieślak controleert de bal met de borst. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski geeft de bal voor. Ściuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Cerber geeft de bal voor. Kusienicki kopt de bal weg. Chałbiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomczak rent richting de bal. Tomczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fredyk met de inworp. Cerber is nu in balbezit. Chałbiński speelt de bal door. Reszka rent richting de bal. Reszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Gorgolewski de bal. Popieliński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bombel. Bombel krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ślusarski is nu in balbezit. Ślusarski speelt de bal door. Tomczak rent richting de bal. Radliński is nu in balbezit. Radliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - SzaraNagaJama 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Cerber de bal. Mączewski rent richting de bal. Mączewski passt de bal zonder na te denken. Reszka rent richting de bal. Reszka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak onderschept slim de pass. Tomczak passt de bal met de wreef. Reszka rent richting de bal. Reszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szczęch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radliński de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mączewski. Mączewski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Chałbiński passt de bal zonder na te denken. Radliński is nu in balbezit. Radliński probeert naar een medespeler te passen. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 65%, SzaraNagaJama 35%.
Masne_laće - SzaraNagaJama 1:0

48e minuut.
Fredyk probeert de bal aan de voet te houden. Ślusarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarski speelt de bal door. Salej rent richting de bal. Salej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bombel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radliński rent richting de bal. Radliński geeft een hoge lob. Ślusarski is nu in balbezit. Ślusarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Butrym probeert naar een medespeler te passen. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński is nu in balbezit. Radliński schiet op doel. Nowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - SzaraNagaJama 2:0

89e minuut.
Łakomski met een snelle inworp. Cerber rent richting de bal. Cerber met een sublieme pass. Łakomski rent richting de bal. Łakomski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 48%, SzaraNagaJama 52%.
Masne_laće - SzaraNagaJama 2:0