Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombony Fnatic
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Pyskaty verovert de bal door een tackle van achteren. Anuszewski is nu in balbezit. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pyskaty is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilimowski. Pyskaty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sordyl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anuszewski rent richting de bal. Anuszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jabłonowski met de inworp. Kotewecki is nu in balbezit. Kotewecki draait met de bal, schiet en ... Giermkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - Fnatic 1:0

27e minuut.
Pauka geeft de bal voor. Jarocki is nu in balbezit. Jarocki met een sublieme pass. Anuszewski is nu in balbezit. Anuszewski draait met de bal, schiet en ... Chodkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Stegienka onderschept slim de pass. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki maakt een afschuwelijke overtreding. Kotewecki krijgt een gele kaart. Pyskaty roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pyskaty kan niet meer verder spelen. Bacusiewicz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jabłonowski neemt de hoekschop. Sordyl heeft problemen om de bal te vangen. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kuchar met een sublieme pass. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka passt de bal zonder na te denken. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombony 48%, Fnatic 52%.
Bombony - Fnatic 1:0

52e minuut.
Rymaszewski met de inworp. Jabłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłonowski geeft een hoge lob. Nagi krijgt zijn hoofd ertegen. Giermkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig met een sublieme pass. Giermkowski probeert de bal aan de voet te houden. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - Fnatic 2:0

85e minuut.
Żychliński met een snelle inworp. Sordyl is nu in balbezit. Gąsiewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sordyl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sordyl kan niet meer verder spelen. Ożywczy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombony 53%, Fnatic 47%.
Bombony - Fnatic 2:0