Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Warszawa1 Macina
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 25.3
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Gągoł speelt de bal door. Kadłubowski met een sublieme pass. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel. Majowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - Macina 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Łabudziński de bal. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek passt de bal zonder na te denken. Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majowicz met een harde bal richting middenveld. Gągoł kopt de bal weg. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Łabudziński passt de bal met de wreef. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gągoł maakt een afschuwelijke overtreding. Gągoł krijgt een gele kaart. Fyda raakt geblesseerd tijdens het duel. Biniaś komt bij de bal en schiet. Bożan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fyda is nu in balbezit. Fyda draait met de bal, schiet en ... Bożan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Łabudziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fyda de bal. Gągoł is nu in balbezit. Fyda verovert de bal door een tackle van achteren. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Warszawa1 - Macina 1:1

37e minuut.
Kadłubowski is nu in balbezit. Biniaś onderschept slim de pass. Biniaś met een sublieme pass. Gorzeński is nu in balbezit. Gorzeński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Kadłubowski de bal. Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kadłubowski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki geeft een hoge lob. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński onderschept slim de pass. Łabudziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 50%, Macina 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia Warszawa1 - Macina 1:1

57e minuut.
Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół geeft een hoge lob. Kupczyński kan de bal niet met de borst controleren. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Borodycz passt de bal in één keer door. Fyda rent richting de bal. Gągoł rent richting de bal. Fyda verovert de bal door een tackle van achteren. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gągoł met een sublieme pass. Kęska is nu in balbezit. Met opzet legt Korff zijn tegenspeler op de grond. Korff krijgt een gele kaart. Kęska wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kęska kan niet meer verder spelen. Lesień komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kępka passt de bal met de wreef. Gągoł met een sublieme pass. Sierkowski is nu in balbezit. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - Macina 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 50%, Macina 50%.
Legia Warszawa1 - Macina 1:2