Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 fc Pazdan
def Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 15.3
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tiško draait met de bal, schiet en ... Daar is Wyleżych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiško rent richting de bal. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 1:0

13e minuut.
Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pannach. Brzeziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzeziński met een snel genomen vrije trap. Feddeler kopt de bal weg. de Quintana Dalmau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 2:0

15e minuut.
de Quintana Dalmau passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Klungelig pakt Kulewski de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Maciejak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 3:0

16e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max speelt de bal door. Waniek is nu in balbezit. Waniek geeft een hoge lob. Kulewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Max rent richting de bal. Max met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Feddeler is nu in balbezit. Feddeler passt de bal zonder na te denken. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tiško passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Dombek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 4:0

32e minuut.
Pannach met een sublieme pass. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau passt de bal met de wreef. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maciejak trapt de bal weg van het doel. Błoch kopt de bal weg. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Max rent richting de bal. Max passt de bal met de wreef. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. Tarkowski probeert de bal aan de voet te houden. Maciejak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 5:0

37e minuut.
Tiško met een sublieme pass. Feddeler met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maciejak trapt de bal weg. Feddeler kopt de bal weg. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kulewski stond buitenspel. Maciejak neemt vlug de vrije trap. Max kopt de bal weg. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Maciejak trapt de bal weg van het doel. Feddeler kopt de bal weg. Błoch heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 23%, fc Pazdan 77%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 5:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pannach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feddeler geeft de bal voor. Tiško is nu in balbezit. Tiško schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pannach rent richting de bal. Klungelig pakt Feddeler de bal. Feddeler passt de bal zonder na te denken. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 6:0

60e minuut.
de Quintana Dalmau rent richting de bal. Dombek rent richting de bal. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski schiet op doel. Maciejak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 7:0

61e minuut.
Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gradi verovert de bal door een tackle van achteren. De Gradi geeft de bal voor. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pannach passt de bal zonder na te denken. Feddeler met een sublieme pass. de Quintana Dalmau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiško rent richting de bal. Tiško geeft een hoge lob. Maciejak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pannach geeft een lange en hoge pass. Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Maciejak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max passt de bal met de wreef. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiško rent richting de bal. Tiško draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Feddeler probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski passt de bal zonder na te denken. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ... Maciejak bokst de bal weg. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 8:0

75e minuut.
Feddeler speelt de bal door. Tiško speelt de bal door. Klungelig pakt Kulewski de bal. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 9:0

81e minuut.
de Quintana Dalmau probeert naar een medespeler te passen. Feddeler is nu in balbezit. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 10:0

90e minuut.
Kulewski passt de bal zonder na te denken. Feddeler is nu in balbezit. de Quintana Dalmau rent richting de bal. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 20%, fc Pazdan 80%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - fc Pazdan 11:0