Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 Legia Warszawa1
def Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 17.9
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Waniek de bal. Waniek passt de bal met de wreef. Max probeert naar een medespeler te passen. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
de Quintana Dalmau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biniaś. de Quintana Dalmau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Gradi met een snel genomen vrije trap. Olszówka krijgt zijn hoofd ertegen. Majowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 1:0

10e minuut.
de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau passt de bal met de wreef. Olszówka rent richting de bal. Tiško is nu in balbezit. Tiško schiet op doel. Majowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
de Quintana Dalmau rent richting de bal. Olszówka is nu in balbezit. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Tiško is nu in balbezit. Tiško passt de bal met de wreef. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau haalt uit met een fantastische trap. Majowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 2:0

24e minuut.
De Gradi geeft de bal voor. Korff controleert de bal met de borst. Tiško onderschept slim de pass. Tiško geeft een lange en hoge pass. Olszówka krijgt zijn hoofd ertegen. Majowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sierkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 3:0

32e minuut.
Pannach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannach probeert naar een medespeler te passen. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sierkowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tomcsik passt de bal zonder na te denken. Tiško speelt de bal door. Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka verovert de bal door een tackle van achteren. Olszówka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rozdrażewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feddeler met een snelle inworp. de Quintana Dalmau rent richting de bal. de Quintana Dalmau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 4:0

43e minuut.
Pannach verovert de bal door een tackle van achteren. Olszówka rent richting de bal. Sierkowski onderschept slim de pass. de Quintana Dalmau verovert de bal door een tackle van achteren. de Quintana Dalmau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 26%, Legia Warszawa1 74%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 4:0

52e minuut.
Pannach rent richting de bal. Pannach probeert naar een medespeler te passen. Olszówka heeft problemen om de bal te vangen. de Quintana Dalmau rent richting de bal. de Quintana Dalmau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Olszówka is nu in balbezit. Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško met een sublieme pass. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Olszówka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arryn komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Waniek geeft een lange en hoge pass. de Quintana Dalmau krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Arryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Biniaś is nu in balbezit. de Quintana Dalmau onderschept slim de pass. de Quintana Dalmau met een sublieme pass. Arryn is nu in balbezit. Arryn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Majowicz trapt de bal weg. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau passt de bal zonder na te denken. Arryn heeft problemen om de bal te vangen. Arryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 5:0

69e minuut.
Tiško probeert naar een medespeler te passen. Arryn rent richting de bal. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. Arryn rent richting de bal. Arryn draait met de bal, schiet en ... Majowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Sierkowski geeft een lange en hoge pass. De Gradi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gradi geeft een lange en hoge pass. Feddeler is nu in balbezit. Feddeler geeft een hoge lob. Paal! Majowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško geeft een hoge lob. Arryn is nu in balbezit. Arryn haalt uit met een fantastische trap. Majowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 6:0

83e minuut.
Tiško is nu in balbezit. Tiško met een sublieme pass. Daar is de Quintana Dalmau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arryn rent richting de bal. Arryn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Max is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomcsik met een snel genomen vrije trap. Arryn rent richting de bal. Arryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 7:0

88e minuut.
Fyda heeft problemen om de bal te vangen. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Biniaś is nu in balbezit. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 8:0

89e minuut.
Arryn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perrini komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Tiško probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Waniek de bal. Max geeft een hoge lob. Perrini rent richting de bal. Perrini haalt uit met een fantastische trap. Majowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cetnarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 20%, Legia Warszawa1 80%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Legia Warszawa1 9:0