Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Warszawa1 T.S DreamTeam-StarePierniki 2017
Normal Tactiek def
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 36.6
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waniek met de inworp. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:1

2e minuut.
Kucz met een sublieme pass. Fyda heeft problemen om de bal te vangen. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pannach heeft problemen om de bal te vangen. de Quintana Dalmau rent richting de bal. de Quintana Dalmau passt de bal zonder na te denken. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:2

12e minuut.
Tiško kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulewski de bal. Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau onderschept slim de pass. de Quintana Dalmau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:3

15e minuut.
Doeltrap. Majowicz trapt de bal weg. Max kopt de bal weg. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kulewski probeert naar een medespeler te passen. Tiško probeert naar een medespeler te passen. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sierkowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Max kopt de bal weg. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Max probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pannach rent richting de bal. Pannach geeft een hoge lob. de Quintana Dalmau rent richting de bal. de Quintana Dalmau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Majowicz trapt de bal weg van het doel. Max kopt de bal weg. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Feddeler met de inworp. Pannach is nu in balbezit. Pannach met een sublieme pass. de Quintana Dalmau rent richting de bal. de Quintana Dalmau geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tiško probeert de bal met de borst te controleren. Sokół rent richting de bal. Tiško onderschept slim de pass. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De Gradi geeft een lange en hoge pass. Cetnarski controleert de bal met de borst. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tiško rent richting de bal. Tiško haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4

33e minuut.
Kulewski rent richting de bal. Kulewski met een sublieme pass. de Quintana Dalmau rent richting de bal. de Quintana Dalmau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:5

35e minuut.
Max probeert naar een medespeler te passen. Tiško speelt de bal door. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško passt de bal zonder na te denken. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. Majowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:6

38e minuut.
Tiško verovert de bal door een tackle van achteren. Tiško geeft de bal voor. Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kulewski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 82%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 18%.
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:6

53e minuut.
Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski geeft een hoge lob. Kulewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiško rent richting de bal. Tiško schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Feddeler is nu in balbezit. Feddeler passt de bal zonder na te denken. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Cetnarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:7

59e minuut.
Kulewski rent richting de bal. Tiško geeft een lange en hoge pass. Cetnarski controleert de bal met de borst. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:8

64e minuut.
Sellari probeert naar een medespeler te passen. Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Korff kan de bal niet met de borst controleren. Tiško is nu in balbezit. Korff probeert naar een medespeler te passen. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:9

68e minuut.
Sokół speelt de bal door. Klungelig pakt Korff de bal. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:10

75e minuut.
Kełkowiecki is nu in balbezit. Pannach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki begaat een overtreding. Pannach raakt geblesseerd tijdens het duel. Pannach met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sokół passt de bal zonder na te denken. Pannach rent richting de bal. Feddeler speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kulewski passt de bal in één keer door. Tiško rent richting de bal. Tiško met een sublieme pass. Feddeler is nu in balbezit. Feddeler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Majowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
de Quintana Dalmau rent richting de bal. de Quintana Dalmau passt de bal zonder na te denken. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Majowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 76%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 24%.
Legia Warszawa1 - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:11