Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arapady Skuter Los Yebacos
Normal Tactiek 5def
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 38.6
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Horton geeft een lange en hoge pass. Mateescu kopt de bal weg. Daar is Górak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zniszczoł is nu in balbezit. Zniszczoł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu passt de bal zonder na te denken. Zniszczoł rent richting de bal. Zniszczoł haalt uit met een fantastische trap. Zdunek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:1

16e minuut.
Zniszczoł rent richting de bal. Laszczyński is nu in balbezit. Zniszczoł onderschept slim de pass. Zniszczoł schiet op doel. Wajrak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Moraru passt de bal met de wreef. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Horton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Górak de bal. Zniszczoł rent richting de bal. Zniszczoł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Horton onderschept slim de pass. Horton met een sublieme pass. Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak draait met de bal, schiet en ... Zdunek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:2

27e minuut.
Moraru probeert de bal met de borst te controleren. Moraru met een sublieme pass. Mak rent richting de bal. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł schiet op doel. De bal raakt de paal. Zdunek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Orliński de bal. Orliński passt de bal zonder na te denken. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak verovert de bal door een tackle van achteren. Mak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:4

35e minuut.
Horton rent richting de bal. Horton geeft de bal voor. Mak kopt de bal weg. Zniszczoł is nu in balbezit. Zniszczoł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:5

37e minuut.
Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrzynecki. Mateescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mateescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Horton verovert de bal door een tackle van achteren. Horton geeft een lange en hoge pass. Zniszczoł kopt de bal weg. Mak is nu in balbezit. Mak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bystrowski is nu in balbezit. Bystrowski geeft een hoge lob. Floriano kopt de bal weg. Mak controleert de bal met de borst. Mak haalt uit met een fantastische trap. Zdunek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arapady Skuter 84%, Los Yebacos 16%.
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:6

54e minuut.
Moraru passt de bal met de wreef. Mateescu met een sublieme pass. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł haalt uit met een fantastische trap. Zdunek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru met een sublieme pass. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Mateescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horton met een sublieme pass. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Moraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mateescu geeft een lange en hoge pass. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak haalt uit met een fantastische trap. Zdunek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:7

80e minuut.
Horton geeft een lange en hoge pass. Zdunek met een sublieme pass. Horton kopt de bal weg. Mak rent richting de bal. Mak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Orliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Orliński schiet op doel. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Zniszczoł rent richting de bal. Zniszczoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:8

88e minuut.
Horton is nu in balbezit. Horton passt de bal met de wreef. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arapady Skuter 80%, Los Yebacos 20%.
Arapady Skuter - Los Yebacos 0:8