Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKP Korona Los Yebacos
Normal Tactiek 5def
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 36.2
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Wyrębiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horton rent richting de bal. Horton passt de bal in één keer door. Mak rent richting de bal. Mak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Moraru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mądry de bal. Mak rent richting de bal. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:1

8e minuut.
Kotecki rent richting de bal. Inworp. Mateescu met de inworp. Moraru speelt de bal door. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:2

17e minuut.
Bednarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horton verovert de bal door een tackle van achteren. Horton speelt de bal door. Klungelig pakt Mak de bal. Mak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:3

20e minuut.
Bula geeft de bal voor. Moraru is nu in balbezit. Moraru speelt de bal door. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Horton rent richting de bal. Horton geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jeliński de bal. Mak is nu in balbezit. Mak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purgał trapt de bal weg. Moraru kopt de bal weg. Mak is nu in balbezit. Mak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Horton is nu in balbezit. Horton passt de bal in één keer door. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Mak is nu in balbezit. Mak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moraru probeert naar een medespeler te passen. Mak rent richting de bal. Mądry is nu in balbezit. Mak onderschept slim de pass. Mak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:4

34e minuut.
Zgórka speelt de bal door. Horton bereikt de bal nog maar net als eerste. Horton heeft problemen om de bal te vangen. Horton geeft een hoge lob. Mak maakt een snoekduik en kopt de bal. Purgał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel. Purgał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:5

37e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu geeft de bal voor. Mak rent richting de bal. Mak draait met de bal, schiet en ... Purgał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:6

37e minuut.
Zduniec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garsta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:7

39e minuut.
Moraru met een sublieme pass. Beszterda met een sublieme pass. Bula speelt de bal door. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:8

44e minuut.
Mateescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru onderschept slim de pass. Moraru geeft de bal voor. Wyrębiak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKP Korona 77%, Los Yebacos 23%.
KKP Korona - Los Yebacos 0:9

48e minuut.
Beszterda speelt de bal door. Mateescu probeert de bal aan de voet te houden. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Mak rent richting de bal. Mak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Žele kopt de bal weg. Mak heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu geeft de bal voor. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak schiet op doel. Purgał bokst de bal weg.

62e minuut.
Purgał probeert naar een medespeler te passen. Moraru controleert de bal met de borst. Moraru passt de bal in één keer door. Mak rent richting de bal. Mak haalt uit met een fantastische trap. Purgał bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:10

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Purgał niet meer kan verder spelen. Pilszak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Moraru speelt de bal door. Mateescu geeft een hoge lob. Jęczmionka probeert de bal aan de voet te houden. Horton rent richting de bal. Horton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zduniec passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horton met de inworp. Moraru heeft problemen om de bal te vangen. Moraru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Horton passt de bal met de wreef. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Wyrębiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębiak haalt uit met een fantastische trap. Pilszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mateescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Mak de bal. Mądry rent richting de bal. Horton onderschept slim de pass. Horton schiet op doel. Pilszak bokst de bal weg. Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrębiak rent richting de bal. Wyrębiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mak heeft problemen om de bal te vangen. Horton is nu in balbezit. Horton passt de bal zonder na te denken. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:11

78e minuut.
Wyrębiak rent richting de bal. Jęczmionka is nu in balbezit. Wyrębiak onderschept slim de pass. Wyrębiak schiet op doel. Mak springt en kopt de bal. Pilszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jeliński de bal. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak draait met de bal, schiet en ... Jeliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mateescu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Wyrębiak de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jeliński met een harde bal richting middenveld. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Wyrębiak rent richting de bal. Wyrębiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - Los Yebacos 0:12

83e minuut.
Wyrębiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu geeft de bal voor. Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Pilszak trapt de bal weg van het doel. Moraru kopt de bal weg. Bednarz heeft problemen om de bal te vangen. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bula geeft een hoge lob. Inworp. Horton met een snelle inworp. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKP Korona 89%, Los Yebacos 11%.
KKP Korona - Los Yebacos 0:12