Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kudowscy Kuracjusze FC Legia Warszawa
Attack Tactiek 433atak
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
29.5 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten excellent
weak Passen weak
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Nikisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Capezzera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Capezzera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kalashnikov heeft problemen om de bal te vangen. Sarafov rent richting de bal. Babiarz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Babiarz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Babiarz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Kiziałek probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Dembek probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:1

12e minuut.
Kiziałek geeft de bal voor. Capezzera probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek kopt de bal weg. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Capezzera probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

16e minuut.
Inworp. Masternak met een snelle inworp. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlerick geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarafov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Płomiński rent richting de bal. Masternak verovert de bal door een tackle van achteren. Masternak geeft de bal voor. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kruszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Capezzera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:2

24e minuut.
Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek passt de bal in één keer door. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Capezzera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:3

26e minuut.
Masternak geeft een lange en hoge pass. Sarafov kopt de bal weg. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:4

29e minuut.
Abd-al-Mu`ti passt de bal met de wreef. Kruszka rent richting de bal. Kiziałek onderschept slim de pass. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:5

30e minuut.
Ciemny speelt de bal door. Inworp. Masternak met de inworp. Daar is Vlerick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlerick geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiziałek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:6

32e minuut.
Nikisz is nu in balbezit. Măgureanu geeft een lange en hoge pass. Sarafov kopt de bal weg. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:7

36e minuut.
Vlerick onderschept slim de pass. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kiziałek kopt de bal weg. Vlerick rent richting de bal. Vlerick passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:8

39e minuut.
Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Capezzera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. Masternak is nu in balbezit. Masternak met een sublieme pass. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Capezzera met een harde bal richting middenveld. Nikisz kopt de bal weg. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kudowscy Kuracjusze 77%, FC Legia Warszawa 23%.
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:8

51e minuut.
Kiziałek onderschept slim de pass. Kiziałek speelt de bal door. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Capezzera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:9

56e minuut.
Masternak geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalashnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kruszka geeft een hoge lob. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz passt de bal met de wreef. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kruszka met een sublieme pass. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek speelt de bal door. Doradca rent richting de bal. Doradca schiet op doel. Ruicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sarafov passt de bal in één keer door. Kiziałek speelt de bal door. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Capezzera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiziałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlerick geeft een lange en hoge pass. Daar is Sarafov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafov schiet op doel. Capezzera bokst de bal weg.

82e minuut.
Nikisz verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz geeft een lange en hoge pass. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 0:10

84e minuut.
Ciemny probeert naar een medespeler te passen. Thabet is nu in balbezit. Doradca verovert de bal door een tackle van achteren. Doradca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 1:10

87e minuut.
Kiziałek probeert de bal met de borst te controleren. Kiziałek speelt de bal door. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Capezzera trapt de bal weg. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Capezzera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kudowscy Kuracjusze 56%, FC Legia Warszawa 44%.
Kudowscy Kuracjusze - FC Legia Warszawa 1:11