Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lublinek Gryzonie
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 32.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Atanasković passt de bal zonder na te denken. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny passt de bal in één keer door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurtowski rent richting de bal. Gurtowski passt de bal zonder na te denken. Živić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wcisło onderschept slim de pass. Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Spisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spisz trapt de bal weg. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny schiet op doel. Spisz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Małosolny rent richting de bal. Małosolny passt de bal in één keer door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Świężawski passt de bal in één keer door. Živić is nu in balbezit. Živić met een sublieme pass. Wcisło rent richting de bal. Wcisło haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lublinek - Gryzonie 0:1

43e minuut.
Anielski geeft een hoge lob. Inworp. Borubar met een snelle inworp. Biesik rent richting de bal. Biesik draait met de bal, schiet en ... Mee bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lublinek 56%, Gryzonie 44%.
lublinek - Gryzonie 0:1

58e minuut.
Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło verovert de bal door een tackle van achteren. Wcisło haalt uit met een fantastische trap. Gurtowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lublinek - Gryzonie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lublinek 66%, Gryzonie 34%.
lublinek - Gryzonie 0:2