Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biesiekierz FC ToriF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Potracki passt de bal zonder na te denken. Szerszeń rent richting de bal. Szerszeń passt de bal zonder na te denken. Kukuła controleert de bal met de borst. Kukuła haalt uit met een fantastische trap. Hangiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Jedliński onderschept slim de pass. Jedliński passt de bal met de wreef. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk schiet op doel. Zientara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - FC ToriF 1:0

25e minuut.
Sarna rent richting de bal. Sarna probeert naar een medespeler te passen. Kędziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potracki rent richting de bal. Potracki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mruczek geeft een lange en hoge pass. Daar is Popecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukuła is nu in balbezit. Kukuła schiet op doel. Popecki probeert de bal aan de voet te houden. Hangiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 41%, FC ToriF 59%.
FC Biesiekierz - FC ToriF 1:0

51e minuut.
Przybyś verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyś draait met de bal, schiet en ... Popecki heeft problemen om de bal te vangen. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła haalt uit met een fantastische trap. Hangiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Wójciak geeft de bal voor. Szerszeń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 51%, FC ToriF 49%.
FC Biesiekierz - FC ToriF 1:0