Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryzonie FC Legia Warszawa
Normal Tactiek 433atak
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten formidable
adequate Passen weak
average Verdedigen average


4e minuut.
Nikisz passt de bal in één keer door. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nikisz is nu in balbezit. Nikisz geeft de bal voor. Sarafov controleert de bal met de borst. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Mee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Moronta probeert de bal met de borst te controleren. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Świężawski de bal. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:2

24e minuut.
Moronta geeft een hoge lob. Inworp. Vlerick met een snelle inworp. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wcisło speelt de bal door. Małosolny rent richting de bal. Małosolny geeft een lange en hoge pass. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Atanasković onderschept slim de pass. Atanasković speelt de bal door. Nikisz rent richting de bal. Nikisz geeft de bal voor. Kiziałek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nikisz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Derda komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Derda geeft een hoge lob. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 48%, FC Legia Warszawa 52%.
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:3

47e minuut.
Kiziałek passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Sarafov rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Mee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Inworp. Masternak met de inworp. Atanasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ligeirinho rent richting de bal. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak passt de bal met de wreef. Sarafov heeft problemen om de bal te vangen. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Mee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:4

54e minuut.
Świężawski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wcisło de bal. Wcisło passt de bal in één keer door. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Mee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Harasymiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlerick is nu in balbezit. Vlerick passt de bal met de wreef. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:5

60e minuut.
Atanasković is nu in balbezit. Masternak onderschept slim de pass. Masternak geeft een lange en hoge pass. Kiziałek kan de bal niet met de borst controleren. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Mee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Derda is nu in balbezit. Derda met een sublieme pass. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Mee probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Anielski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlerick met een snelle inworp. Daar is Kiziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vlerick speelt de bal door. Kvartek is nu in balbezit. Sarafov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Mee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:6

70e minuut.
Inworp. Derda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlerick is nu in balbezit. Vlerick geeft de bal voor. Kiziałek krijgt zijn hoofd ertegen. Mee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:7

74e minuut.
Masternak rent richting de bal. Masternak passt de bal zonder na te denken. Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Ruicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Derda onderschept slim de pass. Derda speelt de bal door. Abd-al-Mu`ti speelt de bal door. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Mee bokst de bal weg. Moronta met een sublieme pass. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:8

83e minuut.
Živić heeft problemen om de bal te vangen. Derda verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harasymiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Živić geeft een hoge lob. Ruicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruicu met een sublieme pass. Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Mee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:9

87e minuut.
Atanasković passt de bal met de wreef. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harasymiuk krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kiziałek passt de bal in één keer door. Daar is Kvartek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Kvartek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mee bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 64%, FC Legia Warszawa 36%.
Gryzonie - FC Legia Warszawa 0:9