Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biesiekierz ZKPS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Stokowski speelt de bal door. Szerszeń is nu in balbezit. Szerszeń probeert naar een medespeler te passen. Potracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potracki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Cupiał onderschept slim de pass. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - ZKPS 0:1

15e minuut.
Kopaniecki onderschept slim de pass. Kopaniecki probeert naar een medespeler te passen. Popecki rent richting de bal. Cupiał verovert de bal door een tackle van achteren. Cupiał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 59%, ZKPS 41%.
FC Biesiekierz - ZKPS 0:1

49e minuut.
Sałata onderschept slim de pass. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki probeert naar een medespeler te passen. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hangiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Stokowski geeft de bal voor. Sałata kopt de bal weg. Górny heeft problemen om de bal te vangen. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Szerszeń de bal. Kopaniecki rent richting de bal. Szerszeń begaat een overtreding. Szerszeń krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Górny heeft problemen om de bal te vangen. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Górny. Górny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 50%, ZKPS 50%.
FC Biesiekierz - ZKPS 0:1