Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKPS FC Biesiekierz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Szerszeń is nu in balbezit. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki passt de bal zonder na te denken. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Górny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzechowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Hangiel speelt de bal door. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata begaat een overtreding. Sałata krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Szerszeń rent richting de bal. Ćwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwik geeft de bal voor. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stokowski met een snelle inworp. Sarna geeft een lange en hoge pass. Romaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Bojas rent richting de bal. Bojas draait met de bal, schiet en ... Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKPS 42%, FC Biesiekierz 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKPS - FC Biesiekierz 0:0

78e minuut.
Sałata probeert naar een medespeler te passen. Romaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas draait met de bal, schiet en ... Olszówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Grzechowiak geeft een hoge lob. Popecki kan de bal niet met de borst controleren. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał rent richting de bal. Cupiał schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKPS 38%, FC Biesiekierz 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKPS - FC Biesiekierz 0:0