Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legia Warszawa lublinek
433atak Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
17% Spel op eigen helft 83%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 19.1
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Mały kopt de bal weg. Bukowiecki probeert de bal aan de voet te houden. Nowosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - lublinek 1:0

11e minuut.
Kiziałek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bukowiecki de bal. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sarafov kopt de bal weg. Masternak rent richting de bal. Gierczak speelt de bal door. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet passt de bal in één keer door. Daar is Nowosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukowiecki is nu in balbezit. Bukowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Bukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek is nu in balbezit. Mały legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiziałek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiziałek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - lublinek 2:0

22e minuut.
Masternak rent richting de bal. Masternak speelt de bal door. Daar is Bukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Abd-al-Mu`ti passt de bal in één keer door. Bukowiecki rent richting de bal. Nowosiński begaat een overtreding. Bukowiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masternak komt bij de bal en schiet. Spisz bokst de bal weg. Paal! Thabet is nu in balbezit. Paal! Thabet draait met de bal, schiet en ... Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Borubar passt de bal in één keer door. Abd-al-Mu`ti probeert naar een medespeler te passen. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ... Spisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Masternak geeft de bal voor. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thabet krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Masternak passt de bal met de wreef. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek met een sublieme pass. Thabet rent richting de bal. Thabet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - lublinek 3:0

45e minuut.
Mniś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 22%, lublinek 78%.
FC Legia Warszawa - lublinek 3:0

48e minuut.
Sarafov rent richting de bal. Sarafov geeft een lange en hoge pass. Kiziałek heeft problemen om de bal te vangen. Kiziałek schiet op doel. Spisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gajos geeft een hoge lob. Inworp. Sarafov met een snelle inworp. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak geeft een lange en hoge pass. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiziałek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Masternak neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thabet is nu in balbezit. Thabet schiet op doel. Spisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - lublinek 4:0

53e minuut.
Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti speelt de bal door. Daar is Bukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Masternak onderschept slim de pass. Masternak passt de bal zonder na te denken. Bukowiecki is nu in balbezit. Thabet rent richting de bal. Thabet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nowosiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trybuła komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sarafov probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti met een sublieme pass. Daar is Kiziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Spisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - lublinek 5:0

69e minuut.
Masternak met een sublieme pass. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti geeft een hoge lob. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Masternak passt de bal in één keer door. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti speelt de bal door. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Masternak met een sublieme pass. Sarafov geeft de bal voor. Gurtowski controleert de bal met de borst. Thabet is nu in balbezit. Thabet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - lublinek 6:0

85e minuut.
Sarafov is nu in balbezit. Sarafov speelt de bal door. Kiziałek speelt de bal door. Bukowiecki rent richting de bal. Bukowiecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spisz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gierczak heeft problemen om de bal te vangen. Bukowiecki is nu in balbezit. Mały is nu in balbezit. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ... Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 13%, lublinek 87%.
FC Legia Warszawa - lublinek 6:0