Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lublinek FC Legia Warszawa
Normal Tactiek 433atak
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 29.5
slecht Schieten solide
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Gajos rent richting de bal. Masternak is nu in balbezit. Masternak passt de bal in één keer door. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Masternak is nu in balbezit. Masternak passt de bal in één keer door. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mazowiecki is nu in balbezit. Biesik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazowiecki. Mazowiecki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zaorski kopt de bal weg. Gierczak is nu in balbezit. Mazowiecki begaat een overtreding. Mazowiecki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

17e minuut.
Gajos is nu in balbezit. Masternak is nu in balbezit. Nowosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak onderschept slim de pass. Masternak haalt uit met een fantastische trap. Spisz bokst de bal weg. Daar is Gurtowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
lublinek - FC Legia Warszawa 0:1

28e minuut.
Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gurtowski de bal. Dzhingozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhingozov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Masternak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
lublinek - FC Legia Warszawa 0:2

33e minuut.
Satyga met een sublieme pass. Masternak heeft problemen om de bal te vangen. Masternak speelt de bal door. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Gierczak met een sublieme pass. Borubar heeft problemen om de bal te vangen. Borubar met een sublieme pass. Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lublinek 52%, FC Legia Warszawa 48%.
lublinek - FC Legia Warszawa 0:2

54e minuut.
Biesik is nu in balbezit. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti probeert de bal met de borst te controleren. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Piekutowski heeft problemen om de bal te vangen. Satyga geeft een hoge lob. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak draait met de bal, schiet en ... Spisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lublinek - FC Legia Warszawa 0:3

68e minuut.
Ebel probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Gierczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gierczak krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Satyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzhingozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhingozov passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lublinek 48%, FC Legia Warszawa 52%.
lublinek - FC Legia Warszawa 0:3