Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legia Warszawa Roma Polona
433atak Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 16.5
formidable Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Kordek rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti passt de bal zonder na te denken. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel. Przybysz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pustułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przybysz met een harde bal richting middenveld. Masternak kopt de bal weg. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 1:0

10e minuut.
Sarafov is nu in balbezit. Sarafov passt de bal met de wreef. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Kołodziejczak de bal. Nikisz verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz geeft een lange en hoge pass. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Przybysz bokst de bal weg. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 3:0

13e minuut.
Przybysz met een sublieme pass. Masternak kopt de bal weg. Kiziałek probeert naar een medespeler te passen. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 4:0

15e minuut.
Masternak geeft een lange en hoge pass. Nikisz kan de bal niet met de borst controleren. Pustułka is nu in balbezit. Kiziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 5:0

26e minuut.
Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz passt de bal zonder na te denken. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 6:0

37e minuut.
Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov geeft de bal voor. Kiziałek rent richting de bal. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 7:0

42e minuut.
Sarafov passt de bal in één keer door. Nikisz rent richting de bal. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Pustułka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sarafov kopt de bal weg. Pustułka speelt de bal door. Kołodziejczak heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti geeft een lange en hoge pass. Przybysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sarafov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 8:0

45e minuut.
Sarafov passt de bal zonder na te denken. Kiziałek is nu in balbezit. Nikisz rent richting de bal. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Dymerski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tłokiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 17%, Roma Polona 83%.
FC Legia Warszawa - Roma Polona 8:0

48e minuut.
Kiziałek is nu in balbezit. Pustułka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiziałek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikisz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Przybysz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 9:0

58e minuut.
Was rent richting de bal. Was geeft een hoge lob. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek schiet op doel. Przybysz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 10:0

63e minuut.
Chudzyński rent richting de bal. Chudzyński passt de bal zonder na te denken. Sarafov speelt de bal door. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kordek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Was met de inworp. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlerick geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Nikisz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 11:0

69e minuut.
Ficek is nu in balbezit. Nikisz verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Przybysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 12:0

75e minuut.
Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov passt de bal zonder na te denken. Nikisz is nu in balbezit. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek schiet op doel. Przybysz bokst de bal weg. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Roma Polona 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 28%, Roma Polona 72%.
FC Legia Warszawa - Roma Polona 13:0