Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Polona Kudowscy Kuracjusze
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 29
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Ficek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klimowicz komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Grajdoł speelt de bal door. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński geeft de bal voor. Doradca is nu in balbezit. Doradca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - Kudowscy Kuracjusze 0:1

21e minuut.
Zarosa probeert naar een medespeler te passen. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek passt de bal met de wreef. Doradca is nu in balbezit. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - Kudowscy Kuracjusze 0:2

23e minuut.
Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa probeert naar een medespeler te passen. Grajdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajdoł passt de bal zonder na te denken. Płomiński rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stań met een sublieme pass. Grajdoł speelt de bal door. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Polona 68%, Kudowscy Kuracjusze 32%.
Roma Polona - Kudowscy Kuracjusze 0:2

50e minuut.
Dymerski is nu in balbezit. Płomiński onderschept slim de pass. Płomiński passt de bal met de wreef. Doradca rent richting de bal. Doradca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Przybysz trapt de bal weg van het doel. Dembek geeft een lange en hoge pass. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - Kudowscy Kuracjusze 0:3

53e minuut.
Chudzyński geeft een hoge lob. Inworp. Dowbór met een snelle inworp. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bielat is nu in balbezit. Grajdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Grajdoł geeft een lange en hoge pass. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Babiarz probeert naar een medespeler te passen. Grajdoł rent richting de bal. Grajdoł passt de bal zonder na te denken. Doradca rent richting de bal. Doradca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - Kudowscy Kuracjusze 0:4

82e minuut.
Dembek rent richting de bal. Dembek passt de bal zonder na te denken. Doradca is nu in balbezit. Doradca draait met de bal, schiet en ... Przybysz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - Kudowscy Kuracjusze 0:5

85e minuut.
Pustułka rent richting de bal. Płomiński rent richting de bal. Płomiński passt de bal in één keer door. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - Kudowscy Kuracjusze 0:6

89e minuut.
Doradca rent richting de bal. Pustułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustułka geeft een hoge lob. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Polona 59%, Kudowscy Kuracjusze 41%.
Roma Polona - Kudowscy Kuracjusze 0:6