Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKPS FC Legia Warszawa
Normal Tactiek 433atak
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 30.6
zwak Schieten solide
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Burzyński geeft de bal voor. Inworp. Dzhingozov met de inworp. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:1

4e minuut.
Abd-al-Mu`ti passt de bal zonder na te denken. Ligeirinho heeft problemen om de bal te vangen. Ligeirinho probeert naar een medespeler te passen. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:2

5e minuut.
Burzyński rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti probeert naar een medespeler te passen. Ligeirinho rent richting de bal. Masternak rent richting de bal. Masternak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:3

8e minuut.
Ligeirinho passt de bal met de wreef. Masternak kan de bal niet met de borst controleren. Sałata bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak onderschept slim de pass. Masternak schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Satyga geeft een lange en hoge pass. Burzyński kopt de bal weg. Ligeirinho rent richting de bal. Masternak rent richting de bal. Masternak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:4

17e minuut.
Cupiał passt de bal zonder na te denken. Daar is Nogalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Klungelig pakt Masternak de bal. Masternak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Satyga is nu in balbezit. Satyga geeft een hoge lob. Daar is Burzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:5

19e minuut.
Pochwała rent richting de bal. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sałata. Ligeirinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazowiecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Masternak kopt de bal weg. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti passt de bal met de wreef. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Satyga rent richting de bal. Satyga speelt de bal door. Daar is Oworuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kuryło geeft een lange en hoge pass. Masternak probeert de bal aan de voet te houden. Dzhingozov kopt de bal weg. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Satyga is nu in balbezit. Satyga passt de bal zonder na te denken. Zaorski geeft een lange en hoge pass. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:6

42e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov geeft een hoge lob. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki geeft een hoge lob. Ligeirinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Olszówka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak haalt uit met een fantastische trap. Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:7

44e minuut.
Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti passt de bal zonder na te denken. Masternak rent richting de bal. Masternak haalt uit met een fantastische trap. Olszówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:8

45e minuut.
Tłokiński komt het veld opgelopen. Vlerick komt het veld opgelopen. Was komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKPS 70%, FC Legia Warszawa 30%.
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:8

48e minuut.
Burzyński is nu in balbezit. Masternak verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Olszówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:9

49e minuut.
Daar is Cupiał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti passt de bal met de wreef. Masternak is nu in balbezit. Masternak schiet op doel. Olszówka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Was is nu in balbezit. Was haalt uit met een fantastische trap. Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:10

51e minuut.
Masternak onderschept slim de pass. Masternak passt de bal met de wreef. Was is nu in balbezit. Was draait met de bal, schiet en ... Kuryło probeert de bal aan de voet te houden. Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Vlerick passt de bal in één keer door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satyga met een snelle inworp. Vlerick geeft de bal voor. Masternak rent richting de bal. Masternak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:11

62e minuut.
Was rent richting de bal. Was probeert naar een medespeler te passen. Masternak rent richting de bal. Masternak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:12

64e minuut.
Sałata speelt de bal door. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz passt de bal met de wreef. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nogalski passt de bal met de wreef. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki geeft een hoge lob. Was is nu in balbezit. Was haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was passt de bal zonder na te denken. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak draait met de bal, schiet en ... Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:13

71e minuut.
Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga geeft een hoge lob. Was rent richting de bal. Was haalt uit met een fantastische trap. Kuryło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thabet trapt de bal weg van het doel. Satyga is nu in balbezit. Masternak is nu in balbezit. Masternak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Satyga rent richting de bal. Satyga geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:14

86e minuut.
Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak is nu in balbezit. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak is nu in balbezit. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKPS 72%, FC Legia Warszawa 28%.
ZKPS - FC Legia Warszawa 0:15