Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ToriF lublinek
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Borubar probeert naar een medespeler te passen. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski onderschept slim de pass. Piekutowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brzóska de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kassian geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebel met een snelle inworp. Biesik rent richting de bal. Biesik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Gierczak speelt de bal door. Piekutowski is nu in balbezit. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik haalt uit met een fantastische trap. Zientara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ToriF 75%, lublinek 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ToriF - lublinek 0:0

57e minuut.
Doeltrap. Spisz trapt de bal weg. Nowosiński kopt de bal weg. Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zientara trapt de bal weg. Przybyś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gierczak. Gierczak krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Wójciak passt de bal zonder na te denken. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierczak rent richting de bal. Mruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mruczek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Biesik is nu in balbezit. Kassian onderschept slim de pass. Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kassian de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kędziorski kan de bal niet met de borst controleren. Piekutowski onderschept slim de pass. Piekutowski met een sublieme pass. Biesik rent richting de bal. Biesik schiet op doel. Zientara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ToriF 67%, lublinek 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ToriF - lublinek 0:0