Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biesiekierz Gryzonie
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 31.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Świężawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło passt de bal in één keer door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski schiet op doel. Hangiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Jedliński heeft problemen om de bal te vangen. Wcisło speelt de bal door. Klungelig pakt Świężawski de bal. Świężawski schiet op doel. Hangiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - Gryzonie 0:1

8e minuut.
Świężawski rent richting de bal. Bieniusiewicz onderschept slim de pass. Bieniusiewicz geeft een hoge lob. Wcisło heeft problemen om de bal te vangen. Wcisło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Živić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stokowski is nu in balbezit. Wcisło onderschept slim de pass. Wcisło met een sublieme pass. Atanasković geeft de bal voor. Hangiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - Gryzonie 0:2

15e minuut.
Doeltrap. Mee trapt de bal weg van het doel. Wcisło kopt de bal weg. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Małosolny geeft de bal voor. Stokowski heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski onderschept slim de pass. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Górny de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - Gryzonie 0:3

21e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Wcisło onderschept slim de pass. Wcisło passt de bal in één keer door. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Małosolny met de inworp. Atanasković probeert naar een medespeler te passen. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło haalt uit met een fantastische trap. Hangiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - Gryzonie 0:4

25e minuut.
Romaniuk met een sublieme pass. Moronta geeft de bal voor. Świężawski is nu in balbezit. Wcisło rent richting de bal. Wcisło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hangiel met een sublieme pass. Atanasković probeert de bal met de borst te controleren. Atanasković met een sublieme pass. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - Gryzonie 0:5

33e minuut.
Świężawski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Atanasković de bal. Atanasković probeert naar een medespeler te passen. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Anielski geeft een lange en hoge pass. Daar is Świężawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jedliński rent richting de bal. Wcisło verovert de bal door een tackle van achteren. Wcisło haalt uit met een fantastische trap. Hangiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Živić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło geeft een lange en hoge pass. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Popecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górny rent richting de bal. Górny geeft een lange en hoge pass. Atanasković is nu in balbezit. Atanasković geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 72%, Gryzonie 28%.
FC Biesiekierz - Gryzonie 0:5

52e minuut.
Živić passt de bal zonder na te denken. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wcisło zijn tegenspeler op de grond. Wcisło krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Małosolny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wcisło rent richting de bal. Wcisło geeft een hoge lob. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Hangiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 83%, Gryzonie 17%.
FC Biesiekierz - Gryzonie 0:5