Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKPS lublinek
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Gurtowski geeft de bal voor. Sałata kopt de bal weg. Trybuła heeft problemen om de bal te vangen. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Sałata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ćwik komt het veld opgelopen. Trybuła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ćwik probeert naar een medespeler te passen. Cupiał is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gierczak. Gierczak krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk geeft een hoge lob. Piekutowski rent richting de bal. Biesik rent richting de bal. Biesik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pochwała is nu in balbezit. Ebel verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwik is nu in balbezit. Ebel verovert de bal door een tackle van achteren. Ebel geeft de bal voor. Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Trybuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwik onderschept slim de pass. Ćwik probeert naar een medespeler te passen. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKPS 62%, lublinek 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKPS - lublinek 0:0

50e minuut.
Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Gurtowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambroszkiewicz is nu in balbezit. Ambroszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Szewczuk geeft een hoge lob. Inworp. Grzechowiak met de inworp. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Ebel met de inworp. Biesik is nu in balbezit. Biesik passt de bal zonder na te denken. Piekutowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - lublinek 0:1

86e minuut.
Gierczak rent richting de bal. Gierczak passt de bal zonder na te denken. Nogalski probeert de bal aan de voet te houden. Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKPS 53%, lublinek 47%.
ZKPS - lublinek 0:1