Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legia Warszawa FC ToriF
433atak Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 13.2
excellent Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov passt de bal met de wreef. Kiziałek heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sobczak rent richting de bal. Was rent richting de bal. Was speelt de bal door. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 1:0

6e minuut.
Przybyś heeft problemen om de bal te vangen. Masternak speelt de bal door. Kassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov passt de bal zonder na te denken. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Zientara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Masternak rent richting de bal. Masternak geeft een hoge lob. Kędziorski heeft problemen om de bal te vangen. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 2:0

19e minuut.
Mruczek probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti passt de bal in één keer door. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel. Zientara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 3:0

20e minuut.
Kiziałek rent richting de bal. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nikisz verovert de bal door een tackle van achteren. Wójciak is nu in balbezit. Nikisz onderschept slim de pass. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Zientara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 4:0

25e minuut.
Abd-al-Mu`ti met een sublieme pass. Masternak rent richting de bal. Masternak probeert naar een medespeler te passen. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nikisz rent richting de bal. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek speelt de bal door. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 5:0

29e minuut.
Sobczak heeft problemen om de bal te vangen. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov passt de bal zonder na te denken. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Sarafov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kassian de bal. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel. Zientara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 6:0

35e minuut.
Abd-al-Mu`ti passt de bal zonder na te denken. Daar is Sarafov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikisz is nu in balbezit. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina met een sublieme pass. Brzóska rent richting de bal. Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Was geeft de bal voor. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek probeert naar een medespeler te passen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 25%, FC ToriF 75%.
FC Legia Warszawa - FC ToriF 7:0

47e minuut.
Masternak probeert naar een medespeler te passen. Kassian is nu in balbezit. Nikisz verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 8:0

48e minuut.
Kiziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz passt de bal zonder na te denken. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 9:0

50e minuut.
Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak verovert de bal door een tackle van achteren. Masternak passt de bal in één keer door. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Wójciak verovert de bal door een tackle van achteren. Wójciak met een sublieme pass. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 10:0

52e minuut.
Kiziałek rent richting de bal. Mruczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiziałek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Was met een snel genomen vrije trap. Kiziałek kopt de bal weg. Brzóska heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Was is nu in balbezit. Was geeft de bal voor. Kędziorski kopt de bal weg. Daar is Sarafov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kiziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Masternak probeert naar een medespeler te passen. Kędziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nikisz is nu in balbezit. Nikisz passt de bal met de wreef. Sarafov rent richting de bal. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Zientara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 11:0

67e minuut.
Was zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masternak is nu in balbezit. Masternak probeert naar een medespeler te passen. Sarafov rent richting de bal. Sarafov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zientara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Kiziałek de bal. Kiziałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Was geeft de bal voor. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek geeft een lange en hoge pass. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 12:0

81e minuut.
Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov passt de bal met de wreef. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kiziałek passt de bal in één keer door. Nikisz is nu in balbezit. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kiziałek passt de bal met de wreef. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz passt de bal zonder na te denken. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Nikisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek passt de bal met de wreef. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC ToriF 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 14%, FC ToriF 86%.
FC Legia Warszawa - FC ToriF 13:0