Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kudowscy Kuracjusze FC Biesiekierz
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Popecki de bal onder controle te krijgen. Doradca rent richting de bal. Doradca haalt uit met een fantastische trap. Górny probeert de bal aan de voet te houden. Hangiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Biesiekierz 1:0

7e minuut.
Piłkarski is nu in balbezit. Piłkarski speelt de bal door. Babiarz met een sublieme pass. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hangiel met een harde bal richting middenveld. Dembek rent richting de bal. Dembek speelt de bal door. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Górny verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piętaszek zal de hoekschop nemen. Doradca maakt een snoekduik en kopt de bal. Hangiel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dembek probeert naar een medespeler te passen. Ciemny is nu in balbezit. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Doradca is nu in balbezit. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Piętaszek kopt de bal weg. Ciemny rent richting de bal. Ciemny met een sublieme pass. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ciemny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Górny de bal. Doradca is nu in balbezit. Doradca haalt uit met een fantastische trap. Hangiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bieniusiewicz geeft de bal voor. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek passt de bal zonder na te denken. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Hangiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kudowscy Kuracjusze 35%, FC Biesiekierz 65%.
Kudowscy Kuracjusze - FC Biesiekierz 1:0

53e minuut.
Zarosa geeft een lange en hoge pass. Górny heeft problemen om de bal te vangen. Doradca rent richting de bal. Doradca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Biesiekierz 2:0

55e minuut.
Babiarz passt de bal in één keer door. Dembek probeert naar een medespeler te passen. Szerszeń rent richting de bal. Ciemny verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemny speelt de bal door. Hangiel bokst de bal weg. Doradca is nu in balbezit. Doradca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Biesiekierz 3:0

56e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński passt de bal zonder na te denken. Stokowski is nu in balbezit. Piętaszek onderschept slim de pass. Piętaszek geeft een lange en hoge pass. Hangiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dembek heeft problemen om de bal te vangen. Dembek met een sublieme pass. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Popecki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Doradca de bal. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca verovert de bal door een tackle van achteren. Doradca schiet op doel. Hangiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC Biesiekierz 4:0

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciemny de bal onder controle te krijgen. Szerszeń rent richting de bal. Ciemny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciemny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kudowscy Kuracjusze 31%, FC Biesiekierz 69%.
Kudowscy Kuracjusze - FC Biesiekierz 4:0