Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Polona lublinek
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Borubar met een snelle inworp. Gierczak rent richting de bal. Gierczak passt de bal met de wreef. Biesik is nu in balbezit. Biesik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Biesik de bal. Kwak is nu in balbezit. Biesik verovert de bal door een tackle van achteren. Biesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - lublinek 0:1

8e minuut.
Gajos rent richting de bal. Lubosz verovert de bal door een tackle van achteren. Lubosz speelt de bal door. Kołodziejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Przybysz trapt de bal weg. Borubar kopt de bal weg. Biesik is nu in balbezit. Biesik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierczak onderschept slim de pass. Gierczak passt de bal met de wreef. Biesik is nu in balbezit. Biesik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Ebel met de inworp. Biesik is nu in balbezit. Biesik schiet op doel. Przybysz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - lublinek 0:2

34e minuut.
Kwak kopt de bal weg. Stań rent richting de bal. Nowosiński maakt een afschuwelijke overtreding. Nowosiński krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gajos geeft de bal voor. Piekutowski rent richting de bal. Kupczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piekutowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Biesik neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - lublinek 0:3

45e minuut.
Kazimierczak probeert naar een medespeler te passen. Nowosiński rent richting de bal. Kołodziejczak onderschept slim de pass. Kołodziejczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - lublinek 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Polona 71%, lublinek 29%.
Roma Polona - lublinek 1:3

46e minuut.
Biesik speelt de bal door. Daar is Piekutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik verovert de bal door een tackle van achteren. Biesik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borubar met een snelle inworp. Biesik met een sublieme pass. Piekutowski is nu in balbezit. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - lublinek 1:4

63e minuut.
Nowosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stań schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nowosiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Szewczuk met een snel genomen vrije trap. Pustułka heeft problemen om de bal te vangen. Piekutowski is nu in balbezit. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap. Przybysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Biesik onderschept slim de pass. Bielat rent richting de bal. Biesik verovert de bal door een tackle van achteren. Biesik haalt uit met een fantastische trap. Przybysz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - lublinek 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Polona 55%, lublinek 45%.
Roma Polona - lublinek 1:5