Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryzonie ZKPS
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvartek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cupiał raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopaniecki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - ZKPS 0:1

8e minuut.
Świężawski rent richting de bal. Wcisło rent richting de bal. Świężawski rent richting de bal. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryzonie - ZKPS 1:1

9e minuut.
Pochwała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Živić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nogalski is nu in balbezit. Wcisło rent richting de bal. Wcisło passt de bal in één keer door. Świężawski rent richting de bal. Świężawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - ZKPS 2:1

15e minuut.
Klungelig pakt Wcisło de bal. Nogalski is nu in balbezit. Wcisło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wcisło krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Małosolny kopt de bal weg. Klungelig pakt Wcisło de bal. Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Małosolny passt de bal zonder na te denken. Atanasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasković passt de bal zonder na te denken. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sałata rent richting de bal. Wcisło onderschept slim de pass. Wcisło passt de bal met de wreef. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło verovert de bal door een tackle van achteren. Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 38%, ZKPS 62%.
Gryzonie - ZKPS 2:1

51e minuut.
Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak probeert naar een medespeler te passen. Małosolny speelt de bal door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Małosolny rent richting de bal. Małosolny met een sublieme pass. Świężawski rent richting de bal. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - ZKPS 3:1

84e minuut.
Klungelig pakt Małosolny de bal. Małosolny geeft de bal voor. Pochwała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pochwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Živić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živić passt de bal in één keer door. Wcisło rent richting de bal. Wcisło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Moronta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambroszkiewicz met de inworp. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 37%, ZKPS 63%.
Gryzonie - ZKPS 3:1