Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ToriF Kudowscy Kuracjusze
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 30.4
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Sobczak de bal. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek geeft een hoge lob. Kukuła rent richting de bal. Kukuła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Zarosa onderschept slim de pass. Zarosa geeft een hoge lob. Płomiński kopt de bal weg. Sobczak rent richting de bal. Sobczak speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ocieczek heeft problemen om de bal te vangen. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek passt de bal zonder na te denken. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:1

22e minuut.
Zarosa passt de bal in één keer door. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek passt de bal zonder na te denken. Doradca rent richting de bal. Doradca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:2

42e minuut.
Ciemny verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Dowbór speelt de bal door. Daar is Doradca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doradca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ToriF 62%, Kudowscy Kuracjusze 38%.
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:3

46e minuut.
Ciemny is nu in balbezit. Ciemny speelt de bal door. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sobczak met een snelle inworp. Doradca rent richting de bal. Doradca passt de bal in één keer door. Ciemny is nu in balbezit. Ciemny met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:4

62e minuut.
Zarosa speelt de bal door. Klungelig pakt Ciemny de bal. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Doradca heeft problemen om de bal te vangen. Doradca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:5

68e minuut.
Doradca rent richting de bal. Doradca met een sublieme pass. Ciemny rent richting de bal. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:6

75e minuut.
Płomiński rent richting de bal. Kassian verovert de bal door een tackle van achteren. Wójciak rent richting de bal. Ciemny is nu in balbezit. Ciemny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kassian geeft een lange en hoge pass. Daar is Płomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowbór kopt de bal weg. Kassian controleert de bal met de borst. Dowbór geeft een lange en hoge pass. Zientara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek passt de bal in één keer door. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kassian de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dowbór zal de hoekschop nemen. Daar is Doradca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doradca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:7

82e minuut.
Dowbór is nu in balbezit. Dowbór met een sublieme pass. Ciemny speelt de bal door. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:8

84e minuut.
Ocieczek rent richting de bal. Kruszka is nu in balbezit. Kruszka geeft de bal voor. Doradca rent richting de bal. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ToriF 65%, Kudowscy Kuracjusze 35%.
FC ToriF - Kudowscy Kuracjusze 0:8