Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legia Warszawa FC Biesiekierz
433atak Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Masternak rent richting de bal. Masternak probeert naar een medespeler te passen. Jedliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kiziałek met een sublieme pass. Thabet is nu in balbezit. Górny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thabet raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Satyga neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC Biesiekierz 1:0

30e minuut.
Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov geeft een lange en hoge pass. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Hangiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC Biesiekierz 2:0

45e minuut.
Satyga passt de bal zonder na te denken. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek met een sublieme pass. Thabet rent richting de bal. Thabet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC Biesiekierz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 19%, FC Biesiekierz 81%.
FC Legia Warszawa - FC Biesiekierz 3:0

48e minuut.
Sarafov passt de bal zonder na te denken. Satyga rent richting de bal. Szerszeń rent richting de bal. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiziałek de bal. Kiziałek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sarafov is nu in balbezit. Sarafov met een sublieme pass. Popecki rent richting de bal. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Masternak met een sublieme pass. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Górny de bal onder controle te krijgen. Hangiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC Biesiekierz 4:0

67e minuut.
Stokowski geeft de bal voor. Sarafov geeft de bal voor. Klungelig pakt Popecki de bal. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Masternak passt de bal in één keer door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Kiziałek probeert de bal met de borst te controleren. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Hangiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Masternak zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Satyga de bal. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti geeft een lange en hoge pass. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC Biesiekierz 5:0

76e minuut.
Masternak geeft een lange en hoge pass. Daar is Szerszeń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satyga is nu in balbezit. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Thabet passt de bal zonder na te denken. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC Biesiekierz 6:0

87e minuut.
Sarafov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafov geeft een hoge lob. Daar is Kiziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ... Hangiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - FC Biesiekierz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 19%, FC Biesiekierz 81%.
FC Legia Warszawa - FC Biesiekierz 7:0