Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biesiekierz FC Legia Warszawa
Normal Tactiek 433atak
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Satyga passt de bal met de wreef. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:1

9e minuut.
Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga probeert naar een medespeler te passen. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Hangiel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Romaniuk is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti geeft een lange en hoge pass. Thabet rent richting de bal. Thabet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kiziałek met een sublieme pass. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Thabet schiet op doel. Hangiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:2

14e minuut.
Masternak met een snelle inworp. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti passt de bal zonder na te denken. Masternak is nu in balbezit. Masternak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Satyga de bal. Popecki is nu in balbezit. Satyga onderschept slim de pass. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Thabet onderschept slim de pass. Thabet geeft de bal voor. Satyga kan de bal niet met de borst controleren. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hangiel trapt de bal weg van het doel. Masternak probeert naar een medespeler te passen. Popecki heeft problemen om de bal te vangen. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Hangiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Jedliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafov onderschept slim de pass. Masternak met een sublieme pass. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sarafov met de inworp. Daar is Masternak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniusiewicz is nu in balbezit. Masternak onderschept slim de pass. Masternak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Masternak kopt de bal weg. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek passt de bal met de wreef. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Masternak speelt de bal door. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Popecki de bal onder controle te krijgen. Hangiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:3

34e minuut.
Popecki speelt de bal door. Satyga probeert de bal aan de voet te houden. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti geeft een hoge lob. Kiziałek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek met een sublieme pass. Satyga rent richting de bal. Satyga schiet op doel. Popecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hangiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:4

38e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Thabet is nu in balbezit. Met opzet legt Jedliński zijn tegenspeler op de grond. Jedliński krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Romaniuk met een sublieme pass. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti speelt de bal door. Satyga is nu in balbezit. Satyga passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 91%, FC Legia Warszawa 9%.
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:4

47e minuut.
Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Górny controleert de bal met de borst. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Hangiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Satyga rent richting de bal. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Kiziałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Thabet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sarafov rent richting de bal. Szymanek rent richting de bal. Sarafov begaat een overtreding. Szymanek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szymanek kan niet meer verder spelen. Norek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sarafov is nu in balbezit. Sarafov geeft een hoge lob. Bieniusiewicz kopt de bal weg. Masternak heeft problemen om de bal te vangen. Masternak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jedliński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masternak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thabet controleert de bal met de borst. Thabet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Masternak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov probeert naar een medespeler te passen. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:5

70e minuut.
Hangiel trapt de bal weg. Inworp. Abd-al-Mu`ti met een snelle inworp. Masternak heeft problemen om de bal te vangen. Masternak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Masternak geeft de bal voor. Satyga probeert de bal met de borst te controleren. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet schiet op doel. Hangiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:6

79e minuut.
Górny kopt de bal weg. Bieniusiewicz controleert de bal met de borst. Satyga onderschept slim de pass. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Górny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masternak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thabet is nu in balbezit. Thabet schiet op doel. Hangiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:7

84e minuut.
Kiziałek met een sublieme pass. Satyga rent richting de bal. Górny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Satyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Satyga neemt zijn aanloop. Hangiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Masternak geeft de bal voor. Klungelig pakt Popecki de bal. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Hangiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 84%, FC Legia Warszawa 16%.
FC Biesiekierz - FC Legia Warszawa 0:8