Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Boixos Nois ZKS Zgierz Przybyłów
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 42.3
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Bolatlı passt de bal in één keer door. Cycol rent richting de bal. Cycol passt de bal in één keer door. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Talarek is nu in balbezit. Podmagorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podmagorski geeft de bal voor. Cycol rent richting de bal. Cycol draait met de bal, schiet en ... Daukszewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Podmagorski neemt de hoekschop. Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Daukszewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - ZKS Zgierz Przybyłów 0:1

20e minuut.
Jastrząb kopt de bal weg. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz rent richting de bal. Cycol onderschept slim de pass. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lipski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gierejkiewicz de bal. Cycol rent richting de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Rybszleger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cycol passt de bal in één keer door. Działo rent richting de bal. Działo passt de bal in één keer door. Cycol heeft problemen om de bal te vangen. Cycol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrząb geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobalski met de inworp. Działo geeft een lange en hoge pass. Daukszewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - ZKS Zgierz Przybyłów 0:2

28e minuut.
Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol onderschept slim de pass. Cycol speelt de bal door. Klungelig pakt Działo de bal. Działo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kasiorkiewicz rent richting de bal. Ciemski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemski probeert naar een medespeler te passen. Preis rent richting de bal. Preis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki is nu in balbezit. Stocki passt de bal in één keer door. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cycol passt de bal zonder na te denken. Podmagorski is nu in balbezit. Podmagorski passt de bal in één keer door. Działo is nu in balbezit. Działo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Boixos Nois 59%, ZKS Zgierz Przybyłów 41%.
F.C. Boixos Nois - ZKS Zgierz Przybyłów 0:2

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Gierejkiewicz de bal onder controle te krijgen. Działo is nu in balbezit. Działo passt de bal in één keer door. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daukszewicz met een sublieme pass. Stocki kopt de bal weg. Działo probeert de bal met de borst te controleren. Cycol is nu in balbezit. Cycol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lipski rent richting de bal. Lipski geeft een lange en hoge pass. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo onderschept slim de pass. Działo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - ZKS Zgierz Przybyłów 0:3

75e minuut.
Rybszleger probeert de bal aan de voet te houden. Cycol is nu in balbezit. Cycol geeft een lange en hoge pass. Stocki is nu in balbezit. Stocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski passt de bal zonder na te denken. Podmagorski speelt de bal door. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - ZKS Zgierz Przybyłów 0:4

83e minuut.
Podmagorski passt de bal in één keer door. Stocki rent richting de bal. Stocki speelt de bal door. Cycol rent richting de bal. Cycol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - ZKS Zgierz Przybyłów 0:5

84e minuut.
Daar is Preis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol is nu in balbezit. Stocki speelt de bal door. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Boixos Nois 78%, ZKS Zgierz Przybyłów 22%.
F.C. Boixos Nois - ZKS Zgierz Przybyłów 0:5