Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC drurzyna Patria Buk
Normal Tactiek 4:3:3-nowe
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 2.3
unsatisfactory Schieten tragic
unsatisfactory Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen tragic


4e minuut.
Frankenzipfel onderschept slim de pass. Frankenzipfel passt de bal in één keer door. Wiktorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiktorowski haalt uit met een fantastische trap. Lewkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Małyszko is nu in balbezit. Pachulski verovert de bal door een tackle van achteren. Pachulski passt de bal zonder na te denken. Wiktorowski is nu in balbezit. Wiktorowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC drurzyna 27%, Patria Buk 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC drurzyna - Patria Buk 0:0

49e minuut.
Wiktorowski is nu in balbezit. Zadylak onderschept slim de pass. Zadylak met een sublieme pass. Kędzia is nu in balbezit. Kędzia draait met de bal, schiet en ... Modzelewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Zadylak rent richting de bal. Majdzik onderschept slim de pass. Majdzik probeert naar een medespeler te passen. Pachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachulski haalt uit met een fantastische trap. Lewkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Białek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wiktorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiktorowski geeft een hoge lob. Lutek kopt de bal weg. Frankenzipfel heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lutek rent richting de bal. Lutek geeft de bal voor. Daar is Jamka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westerhoff is nu in balbezit. Westerhoff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC drurzyna 33%, Patria Buk 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC drurzyna - Patria Buk 0:0