Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawel fc ZKS Zgierz Przybyłów
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 39.2
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Stocki passt de bal met de wreef. Cycol rent richting de bal. Cycol speelt de bal door. Działo is nu in balbezit. Działo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Scherfchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Stocki verovert de bal door een tackle van achteren. Stocki passt de bal met de wreef. Cycol is nu in balbezit. Cycol draait met de bal, schiet en ... Ksiądzyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:1

12e minuut.
Podmagorski passt de bal met de wreef. Cycol is nu in balbezit. Cycol passt de bal zonder na te denken. Działo is nu in balbezit. Działo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:2

14e minuut.
Cycol rent richting de bal. Cycol speelt de bal door. Podmagorski met een sublieme pass. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jędrzejko speelt de bal door. Boye geeft de bal voor. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn passt de bal met de wreef. Stocki geeft de bal voor. Ksiądzyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ksiądzyna met een sublieme pass. Podmagorski rent richting de bal. Podmagorski passt de bal met de wreef. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Działo verovert de bal door een tackle van achteren. Działo passt de bal met de wreef. Cycol rent richting de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Scherfchen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lipski met een sublieme pass. Podmagorski speelt de bal door. Cycol speelt de bal door. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cycol kopt de bal weg. Podmagorski rent richting de bal. Podmagorski passt de bal zonder na te denken. Działo rent richting de bal. Działo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Boye passt de bal zonder na te denken. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski geeft de bal voor. Działo krijgt zijn hoofd ertegen. Ksiądzyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:3

28e minuut.
Boye probeert naar een medespeler te passen. Tobalski rent richting de bal. Tobalski geeft een lange en hoge pass. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Tobalski met een snelle inworp. Działo rent richting de bal. Działo geeft een lange en hoge pass. Cycol springt en kopt de bal. Ksiądzyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:4

31e minuut.
Działo verovert de bal door een tackle van achteren. Działo met een sublieme pass. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Ksiądzyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:5

34e minuut.
Ksiądzyna trapt de bal weg van het doel. Lipski kopt de bal weg. Rzędzian heeft problemen om de bal te vangen. Cycol is nu in balbezit. Cycol schiet op doel. Ksiądzyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Podmagorski heeft problemen om de bal te vangen. Lipski is nu in balbezit. Lipski passt de bal met de wreef. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak probeert naar een medespeler te passen. Paczkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cycol de bal. Cycol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawel fc 80%, ZKS Zgierz Przybyłów 20%.
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:5

47e minuut.
Dules speelt de bal door. Boye rent richting de bal. Krupczak verovert de bal door een tackle van achteren. Krupczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bolatlı de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Stocki de bal. Boye met een sublieme pass. Stocki probeert de bal aan de voet te houden. Cycol is nu in balbezit. Cycol schiet op doel. Ksiądzyna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:6

54e minuut.
Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski geeft een lange en hoge pass. Scherfchen kopt de bal weg. Podmagorski rent richting de bal. Podmagorski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rzędzian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cycol de bal. Cycol speelt de bal door. Działo is nu in balbezit. Działo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Tobalski geeft een hoge lob. Jędrzejko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stocki kopt de bal weg. Cycol rent richting de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:7

61e minuut.
Klungelig pakt Scherfchen de bal. Cycol rent richting de bal. Cycol passt de bal in één keer door. Działo rent richting de bal. Działo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Paczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tobalski de bal. Działo probeert naar een medespeler te passen. Cycol is nu in balbezit. Cycol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo passt de bal in één keer door. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Ksiądzyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:8

68e minuut.
Cycol is nu in balbezit. Stocki is nu in balbezit. Stocki met een sublieme pass. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Działo rent richting de bal. Działo passt de bal met de wreef. Stocki rent richting de bal. Działo is nu in balbezit. Działo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziemniak met een snelle inworp. Podmagorski speelt de bal door. Klungelig pakt Cycol de bal. Cycol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Boye probeert naar een medespeler te passen. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski speelt de bal door. Cycol is nu in balbezit. Cycol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Boye probeert naar een medespeler te passen. Stocki is nu in balbezit. Stocki met een sublieme pass. Cycol is nu in balbezit. Cycol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawel fc 75%, ZKS Zgierz Przybyłów 25%.
wawel fc - ZKS Zgierz Przybyłów 0:9