Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siarka Tarnobrzeg Gang z Plutona
Normal Tactiek 442 zorg
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Staczanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brina rent richting de bal. Kraiński begaat een overtreding. Kraiński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bajzert is nu in balbezit. Bajzert passt de bal in één keer door. Kraiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert rent richting de bal. Bajzert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:1

20e minuut.
Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis probeert naar een medespeler te passen. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:2

29e minuut.
Majkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fehl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capdevila controleert de bal met de borst. Capdevila geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bajzert probeert naar een medespeler te passen. Brocks heeft problemen om de bal te vangen. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel. Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:3

38e minuut.
Daar is Ziutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks verovert de bal door een tackle van achteren. Brocks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 71%, Gang z Plutona 29%.
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:4

46e minuut.
Miklewicz komt het veld opgelopen. Schipka komt het veld opgelopen. Lapadula komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Capdevila rent richting de bal. Capdevila passt de bal in één keer door. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka is nu in balbezit. Schipka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:5

49e minuut.
Daar is Hanyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyż passt de bal zonder na te denken. Ziutek rent richting de bal. Lapadula onderschept slim de pass. Lapadula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Lami met een harde bal richting middenveld. Bajzert kopt de bal weg. Lapadula rent richting de bal. Lapadula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:6

52e minuut.
Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Melon is nu in balbezit. Brina onderschept slim de pass. Klungelig pakt Brina de bal. Brina schiet op doel. Lami bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Majdak passt de bal met de wreef. Fehl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ziutek de bal. Fehl rent richting de bal. Fehl haalt uit met een fantastische trap. Lami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:7

61e minuut.
Lapadula rent richting de bal. Lapadula schiet op doel. Majkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lami probeert naar een medespeler te passen. Nigro kopt de bal weg. Schipka rent richting de bal. Schipka draait met de bal, schiet en ... Lami probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Lapadula passt de bal met de wreef. Daar is Capdevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapadula rent richting de bal. Lapadula schiet op doel. Majdak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fehl zal de hoekschop nemen. Lapadula rent richting de bal. Lapadula schiet op doel. Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:8

81e minuut.
Capdevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila speelt de bal door. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula haalt uit met een fantastische trap. Lami werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lami probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Majdak de bal. Capdevila speelt de bal door. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 77%, Gang z Plutona 23%.
Siarka Tarnobrzeg - Gang z Plutona 0:8