Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIAŁA Józefosław FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Pęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śniadecki is nu in balbezit. Midas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Midas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Dworzyński is nu in balbezit. Grohlich verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński maakt een afschuwelijke overtreding. Dworzyński krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kwasiborski met een snelle inworp. Dworzyński is nu in balbezit. Wielki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dworzyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Dworzyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - Józefosław FC 1:0

19e minuut.
Stopczyński passt de bal met de wreef. Wielki rent richting de bal. Kwasiborski maakt een afschuwelijke overtreding. Kwasiborski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopczyński is nu in balbezit. Stopczyński passt de bal zonder na te denken. Midas is nu in balbezit. Midas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Musuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Grohlich onderschept slim de pass. Midas rent richting de bal. Midas haalt uit met een fantastische trap. Pastecki probeert naar een medespeler te passen. Wieczyński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stępień rent richting de bal. Stępień draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BIAŁA - Józefosław FC 1:1

44e minuut.
Daar is Dworzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grohlich verovert de bal door een tackle van achteren. Jakuczun rent richting de bal. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - Józefosław FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 44%, Józefosław FC 56%.
FC BIAŁA - Józefosław FC 2:1

46e minuut.
Grohlich probeert naar een medespeler te passen. Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefańczyk geeft de bal voor. Stępień bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępień schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumański speelt de bal door. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - Józefosław FC 3:1

79e minuut.
Pastecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bobek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 53%, Józefosław FC 47%.
FC BIAŁA - Józefosław FC 3:1