Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mks malkina c.R7
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Piekarz probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Kuśmierczyk passt de bal in één keer door. Masternak is nu in balbezit. Masternak schiet op doel. Chlorek bokst de bal weg.

18e minuut.
Kuśmierczyk onderschept slim de pass. Kuśmierczyk speelt de bal door. Paliło rent richting de bal. Masternak onderschept slim de pass. Masternak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - c.R7 0:1

33e minuut.
Czeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeski passt de bal in één keer door. Masternak is nu in balbezit. Masternak draait met de bal, schiet en ... Chlorek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - c.R7 0:2

37e minuut.
Ukleja geeft een hoge lob. Piekarz geeft de bal voor. Paliło rent richting de bal. Masternak onderschept slim de pass. Masternak haalt uit met een fantastische trap. Chlorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Piekarz is nu in balbezit. Piekarz passt de bal met de wreef. Czeski speelt de bal door. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - c.R7 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mks malkina 59%, c.R7 41%.
mks malkina - c.R7 0:3

60e minuut.
Czeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeski met een sublieme pass. Ukleja rent richting de bal. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Zgórka kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lichota passt de bal zonder na te denken. Rybkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Skoraszewski de bal. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lichota is nu in balbezit. Lichota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rębisz met een sublieme pass. Fiszer is nu in balbezit. Lichota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lichota krijgt een gele kaart. Fiszer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiszer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ukleja rent richting de bal. Masternak onderschept slim de pass. Masternak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mks malkina 52%, c.R7 48%.
mks malkina - c.R7 0:3