Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Przeciętni kopacze 19 KS RUCH CHORZÓW 20
Normal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 21.2
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Roşu onderschept slim de pass. Sucharek onderschept slim de pass. Sucharek passt de bal zonder na te denken. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Przeciętni kopacze - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 0:1

8e minuut.
Donati onderschept slim de pass. Donati probeert naar een medespeler te passen. Peraza is nu in balbezit. Peraza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Sawczuk met een sublieme pass. Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Złoty speelt de bal door. Peraza is nu in balbezit. Peraza draait met de bal, schiet en ... Sypniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Przeciętni kopacze - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 1:1

20e minuut.
Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk passt de bal in één keer door. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Klawon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quốc Phong met een sublieme pass. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza haalt uit met een fantastische trap. Sypniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Sypniewski speelt de bal door. Złoty kopt de bal weg. Peraza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donati bereikt de bal nog maar net als eerste. Donati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Przeciętni kopacze - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przeciętni kopacze 39%, 19 KS RUCH CHORZÓW 20 61%.
Przeciętni kopacze - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 2:1

69e minuut.
Mola rent richting de bal. Donati onderschept slim de pass. Donati passt de bal met de wreef. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sypniewski trapt de bal weg van het doel. Quốc Phong kopt de bal weg. Donati is nu in balbezit. Donati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cruciano rent richting de bal. Sucharek verovert de bal door een tackle van achteren. Sucharek speelt de bal door. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przeciętni kopacze 25%, 19 KS RUCH CHORZÓW 20 75%.
Przeciętni kopacze - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 2:1