Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRYSZKI wielcy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Miśkiewicz rent richting de bal. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski met een sublieme pass. Roztocki is nu in balbezit. Roztocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Roztocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miśkiewicz passt de bal in één keer door. Piekutowski is nu in balbezit. Piekutowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Krzyżykowski met een sublieme pass. Nyczko rent richting de bal. Petruniczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Roztocki rent richting de bal. Roztocki haalt uit met een fantastische trap. Domagalski bokst de bal weg.

32e minuut.
Jarząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryzjer is nu in balbezit. Miśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Majewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRYSZKI - wielcy 1:0

40e minuut.
Prusinowski is nu in balbezit. Nyczko verovert de bal door een tackle van achteren. Nyczko speelt de bal door. Roztocki is nu in balbezit. Roztocki haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRYSZKI 49%, wielcy 51%.
FC BRYSZKI - wielcy 1:0

55e minuut.
Inworp. Rumian komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Wojnowski probeert naar een medespeler te passen. Jarząb is nu in balbezit. Jarząb geeft een hoge lob. Roztocki kan de bal niet met de borst controleren. Roztocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BRYSZKI - wielcy 1:1

61e minuut.
Michnikowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mąka zal de hoekschop nemen. Rumian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRYSZKI - wielcy 1:2

66e minuut.
Mąka passt de bal met de wreef. Roztocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko schiet op doel. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRYSZKI - wielcy 1:3

66e minuut.
Owsiak komt het veld opgelopen. Pomprowicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pomprowicz speelt de bal door. Wojnowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miśkiewicz. Wojnowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojnowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRYSZKI 74%, wielcy 26%.
FC BRYSZKI - wielcy 1:3