Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
19 KS RUCH CHORZÓW 20 Fedajkini Lębork
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Sawczuk met een sublieme pass. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak passt de bal in één keer door. Sucharek rent richting de bal. Sucharek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
19 KS RUCH CHORZÓW 20 - Fedajkini Lębork 1:0

10e minuut.
Mola is nu in balbezit. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola onderschept slim de pass. Mola geeft een lange en hoge pass. Sawczuk probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hulewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wiatrak de bal onder controle te krijgen. Osa rent richting de bal. Osa haalt uit met een fantastische trap. Sypniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
19 KS RUCH CHORZÓW 20 - Fedajkini Lębork 1:1

15e minuut.
Mola is nu in balbezit. Mola met een sublieme pass. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa rent richting de bal. Osa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Osa is nu in balbezit. Osa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
19 KS RUCH CHORZÓW 20 - Fedajkini Lębork 1:2

17e minuut.
Radziwon geeft de bal voor. Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucera is nu in balbezit. Kucera draait met de bal, schiet en ... Igloński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sucharek is nu in balbezit. Baj verovert de bal door een tackle van achteren. Baj speelt de bal door. Osa is nu in balbezit. Osa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Warzych kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz haalt uit met een fantastische trap. Sypniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Osa rent richting de bal. Mola verovert de bal door een tackle van achteren. Baj begaat een overtreding. Baj krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hulewicz is nu in balbezit. Mola rent richting de bal. Mola geeft de bal voor. Sucharek rent richting de bal. Sucharek haalt uit met een fantastische trap. Igloński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 19 KS RUCH CHORZÓW 20 42%, Fedajkini Lębork 58%.
19 KS RUCH CHORZÓW 20 - Fedajkini Lębork 1:2

48e minuut.
Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki probeert naar een medespeler te passen. Sucharek rent richting de bal. Sucharek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Świst de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mola rent richting de bal. Mola geeft de bal voor. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Osa is nu in balbezit. Osa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Baj kopt de bal weg. Hulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mola rent richting de bal. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak probeert naar een medespeler te passen. Sucharek heeft problemen om de bal te vangen. Sucharek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
19 KS RUCH CHORZÓW 20 - Fedajkini Lębork 2:2

79e minuut.
Osa is nu in balbezit. Hulewicz is nu in balbezit. Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa schiet op doel. Sypniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
19 KS RUCH CHORZÓW 20 - Fedajkini Lębork 2:3

85e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś geeft de bal voor. Zych is nu in balbezit. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
19 KS RUCH CHORZÓW 20 - Fedajkini Lębork 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 19 KS RUCH CHORZÓW 20 49%, Fedajkini Lębork 51%.
19 KS RUCH CHORZÓW 20 - Fedajkini Lębork 2:4