Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Przeciętni kopacze Vitesse Arnhem II
Normal Tactiek barażowa
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Krumlovský geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejmer met een snelle inworp. Mądry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądry schiet op doel. Garcés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogusz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przeciętni kopacze - Vitesse Arnhem II 1:0

16e minuut.
Cruciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruciano passt de bal zonder na te denken. Ćmich is nu in balbezit. Ćmich speelt de bal door. Popielak geeft een lange en hoge pass. Garcés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gajdzik is nu in balbezit. Trosiński onderschept slim de pass. Zaorski begaat een overtreding. Zaorski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przeciętni kopacze 49%, Vitesse Arnhem II 51%.
Przeciętni kopacze - Vitesse Arnhem II 1:0

73e minuut.
Mądry is nu in balbezit. Mądry met een sublieme pass. Bogusz rent richting de bal. Bogusz schiet op doel. Garcés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przeciętni kopacze - Vitesse Arnhem II 2:0

88e minuut.
Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alijević is nu in balbezit. Bogusz verovert de bal door een tackle van achteren. Mądry rent richting de bal. Mądry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przeciętni kopacze 36%, Vitesse Arnhem II 64%.
Przeciętni kopacze - Vitesse Arnhem II 2:0