Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:23
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0255 [del]
  • Stadion: Oranisko
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 20760
Wiejscy Kopacze Sokół Grudusk
Buczo Tactiek 352
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 27
matig Schieten matig
matig Passen zwak
formidabel Verdedigen slecht


3e minuut.
Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvinli verovert de bal door een tackle van achteren. Artvinli probeert naar een medespeler te passen. Miano rent richting de bal. Miano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smuda is nu in balbezit. Smuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sokół Grudusk 1:0

8e minuut.
Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda passt de bal in één keer door. Daar is Aitriger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sokół Grudusk 2:0

13e minuut.
Aitriger onderschept slim de pass. Aitriger passt de bal in één keer door. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sokół Grudusk 3:0

22e minuut.
Smuda onderschept slim de pass. Smuda speelt de bal door. Miano rent richting de bal. Miano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sokół Grudusk 4:0

30e minuut.
Klungelig pakt Celin de bal. Artvinli is nu in balbezit. Artvinli passt de bal zonder na te denken. Miano rent richting de bal. Miano haalt uit met een fantastische trap. Hawryszczak bokst de bal weg. Smuda is nu in balbezit. Smuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sokół Grudusk 5:0

36e minuut.
Bell kopt de bal weg. Capoteiro heeft problemen om de bal te vangen. Cikowski is nu in balbezit. Miano verovert de bal door een tackle van achteren. Miano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Artvinli probeert naar een medespeler te passen. Aitriger geeft een lange en hoge pass. Miano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sokół Grudusk 6:0

43e minuut.
Cikowski heeft problemen om de bal te vangen. Miano rent richting de bal. Miano probeert naar een medespeler te passen. Smuda is nu in balbezit. Smuda schiet op doel. Hawryszczak bokst de bal weg. Smuda rent richting de bal. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Hawryszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sokół Grudusk 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 21%, Sokół Grudusk 79%.
Wiejscy Kopacze - Sokół Grudusk 7:0

51e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Janus de bal. Artvinli probeert naar een medespeler te passen. Smuda rent richting de bal. Smuda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Chętny is nu in balbezit. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff speelt de bal door. Smuda rent richting de bal. Smuda draait met de bal, schiet en ... Hawryszczak bokst de bal weg. Klungelig pakt Cikowski de bal. Miano rent richting de bal. Miano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Binkowski rent richting de bal. Artvinli onderschept slim de pass. Artvinli probeert naar een medespeler te passen. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Hawryszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Celin is nu in balbezit. Artvinli onderschept slim de pass. Artvinli probeert naar een medespeler te passen. Smuda is nu in balbezit. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Hawryszczak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 32%, Sokół Grudusk 68%.
Wiejscy Kopacze - Sokół Grudusk 7:0