Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcys rambo
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Zakwas passt de bal met de wreef. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brochocki. Brochocki krijgt een gele kaart. Janisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kałek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kieszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łokietek trapt de bal weg van het doel. Cebula kopt de bal weg. Amerek rent richting de bal. Amerek haalt uit met een fantastische trap. Czpiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gratkiewicz trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Zakwas de bal. Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula is nu in balbezit. Cebula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Krzyśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyśków passt de bal zonder na te denken. Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik geeft een hoge lob. Zakwas kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ryś trapt de bal weg van het doel. Zakwas kopt de bal weg. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - rambo 1:0

24e minuut.
Cebula passt de bal zonder na te denken. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki geeft een lange en hoge pass. Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Michnik is nu in balbezit. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik draait met de bal, schiet en ... Łokietek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Brochocki met een sublieme pass. Zakwas is nu in balbezit. Zakwas speelt de bal door. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Kałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebula verovert de bal door een tackle van achteren. Cebula probeert naar een medespeler te passen. Jędrejowski is nu in balbezit. Jędrejowski speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marcys - rambo 1:1

38e minuut.
Janisz is nu in balbezit. Cebula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula passt de bal in één keer door. Amerek rent richting de bal. Amerek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - rambo 1:2

39e minuut.
Cebula speelt de bal door. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek onderschept slim de pass. Amerek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kieszczyński geeft de bal voor. Gratkiewicz kopt de bal weg. Zakwas heeft problemen om de bal te vangen. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 39%, rambo 61%.
marcys - rambo 1:2

47e minuut.
Szurpicki geeft een lange en hoge pass. Krzyśków probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zakwas geeft een lange en hoge pass. Janisz rent richting de bal. Janisz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cebula bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek is nu in balbezit. Sola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula onderschept slim de pass. Cebula schiet op doel. Czpiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Brochocki is nu in balbezit. Twardzik onderschept slim de pass. Krzyśków rent richting de bal. Twardzik rent richting de bal. Twardzik schiet op doel. Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Szurpicki geeft een hoge lob. Inworp. Janisz met een snelle inworp. Twardzik rent richting de bal. Twardzik draait met de bal, schiet en ... Łokietek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kałek met een snelle inworp. Janisz rent richting de bal. Janisz geeft de bal voor. Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 27%, rambo 73%.
marcys - rambo 1:2