Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Grudusk Brave Wolves
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 21.7
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Inworp. Walczuk met de inworp. Fałat is nu in balbezit. Frej onderschept slim de pass. Frej geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - Brave Wolves 1:0

5e minuut.
Maternia probeert naar een medespeler te passen. Rusin is nu in balbezit. Frej verovert de bal door een tackle van achteren. Frej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Motłoszyński geeft een hoge lob. Kloss heeft problemen om de bal te vangen. Frej rent richting de bal. Frej schiet op doel. Kloss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - Brave Wolves 2:0

22e minuut.
Nowomiejski verovert de bal door een tackle van achteren. Nowomiejski geeft de bal voor. Kloss kan de bal niet met de borst controleren. Frej is nu in balbezit. Frej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - Brave Wolves 3:0

42e minuut.
Stanisz geeft de bal voor. Rusin is nu in balbezit. Binkowski onderschept slim de pass. Chętny rent richting de bal. Chętny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - Brave Wolves 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Grudusk 32%, Brave Wolves 68%.
Sokół Grudusk - Brave Wolves 4:0

47e minuut.
Kloss geeft de bal voor. Celin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Walczuk de bal onder controle te krijgen. Frej is nu in balbezit. Frej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Binkowski is nu in balbezit. Chętny rent richting de bal. Chętny met een sublieme pass. Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Celin kopt de bal weg. Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - Brave Wolves 5:0

63e minuut.
Frej passt de bal met de wreef. Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk geeft de bal voor. Malowany rent richting de bal. Malowany schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kloss met een harde bal richting middenveld. Rusin kopt de bal weg. Janus met een sublieme pass. Daar is Maternia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maternia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Nowomiejski geeft de bal voor. Kloss kopt de bal weg. Klungelig pakt Stanisz de bal. Malowany is nu in balbezit. Malowany haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - Brave Wolves 6:0

80e minuut.
Frej is nu in balbezit. Frej schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kloss de bal onder controle te krijgen. Malowany rent richting de bal. Malowany schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Trusiak passt de bal in één keer door. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Walczuk speelt de bal door. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Grudusk 37%, Brave Wolves 63%.
Sokół Grudusk - Brave Wolves 6:0