Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rambo ABCD FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Łokietek probeert naar een medespeler te passen. Zasadzki is nu in balbezit. Majowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majowicz krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Jędrejowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cebula is nu in balbezit. Majowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cebula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cebula kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Ślusarczyk de bal. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski schiet op doel. Łokietek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk speelt de bal door. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rambo - ABCD FC 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Cebula de bal. Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zasadzki is nu in balbezit. Chanowski onderschept slim de pass. Chanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rambo - ABCD FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rambo 62%, ABCD FC 38%.
rambo - ABCD FC 0:2

52e minuut.
Kieszczyński rent richting de bal. Ślusarczyk onderschept slim de pass. Ślusarczyk met een sublieme pass. Amerek is nu in balbezit. Amerek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chwiałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwiałkowski geeft een hoge lob. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński onderschept slim de pass. Kieszczyński geeft een lange en hoge pass. Czamaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cebula is nu in balbezit. Stęplowski is nu in balbezit. Cebula onderschept slim de pass. Cebula geeft de bal voor. Hanczewski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rambo 38%, ABCD FC 62%.
rambo - ABCD FC 0:2