Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABCD FC rambo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Łokietek met een harde bal richting middenveld. Stęplowski rent richting de bal. Stęplowski passt de bal met de wreef. Chanowski is nu in balbezit. Chanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś rent richting de bal. Ślusarczyk onderschept slim de pass. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap. Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 44%, rambo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABCD FC - rambo 0:0

47e minuut.
Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk passt de bal met de wreef. Ryś is nu in balbezit. Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łokietek probeert naar een medespeler te passen. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski begaat een overtreding. Stęplowski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Petruniczyk geeft de bal voor. Michnik probeert de bal aan de voet te houden. Zasadzki rent richting de bal. Ślusarczyk onderschept slim de pass. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kłopotek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klaja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 46%, rambo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABCD FC - rambo 0:0